У Рівненській області час конкретних справ - допомагати пенсіонерам та одиноким в міліції вважають за честь

У Рівненській області час конкретних справ - допомагати пенсіонерам та одиноким в міліції вважають за честь

05.10.13 09:06 0 921
Не просто живеться пенсіонерам, а тим більше самотнім. Міліцейські зведення щодня рясніють повідомленнями про злочини, скоєні проти цієї верстви населення. І не дивно, бо різного роду шахраї, нероби та злодюжки не гребують нічим. Тому й прийняли у міліції правильне рішення – усіляко допомагати самотнім та зовсім одиноким пенсіонерам. А для цього забезпечують мобільними телефонами аби старенькі могли вчасно покликати на допомогу.

Напередодні відзначення Міжнародного дня людей похилого віку, начальник Здолбунівського районного відділу міліції Олександр Панасюк відвідав пенсіонерів за місцем проживання, аби більше дізнатися про проблеми та негаразди, які їх переймають нині. – Це одна із нагод, аби приділити увагу самотнім жителям району, дізнатись безпосередньо від них про проблеми, допомогти їх вирішити та й просто поспілкуватись, – ділиться враженнями начальник Здолбунівського РВ Олександр Панасюк.

Цього дня мобільні телефони з рук начальника райвідділу отримали жителька с. Уїздці 83–річна Єлизавета Галах, жителі с. Гільча–2, 87–річний Іван Цюрняк та 80–річна Марія Ільканіна. В кожному телефоні для зручності введено номери чергової частини райвідділу міліції, начальника міліції громадської безпеки та безпосередньо дільничного інспектора, який обслуговує територію, де вони проживають, а також номери екстрених служб.

Нажаль, реалії життя невтішні, адже за міліцейською статистикою, найчастіше саме люди похилого віку стають жертвами злочинців. Тому, при відвідуванні помешкань громадян, дільничні інспектори міліції постійно акцентують увагу людей на дотриманні заходів безпеки, щоб уникнути вчинення відносно них будь-яких протиправних вчинків і дають поради аби не трапилось лиха.

Та слід пам’ятати головне, що якщо і трапилась якась біда то потрібно негайно повідомити міліцію за номером 102.

Ярослава Ногачевська,

інспектор РНГФ СДІМ Здолбунівського РВ

УМВС України в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Закарпатській області ...
Наступна новина: 390 аптечних закладів ...

КОМЕНТАРІ