На Тернопіллі для провайдерів є цікаві пропозиції в Ланівцях

На Тернопіллі для провайдерів є цікаві пропозиції в Ланівцях

05.10.13 10:44 0 946
Два об’єкти державного майна на вул. Незалежності, 20 у Ланівцях має намір передати в оренду Регіональне відділення ФДМУ по Тернопільській області. Балансоутримувач об’єктів – управління агропромислового розвитку Лановецької райдержадміністрації.

Це ідентичні частини зовнішньої поверхні залізобетонного стовпа вежі антенного зв’язку для розміщення антенно-фідерних пристроїв та частини поверхні залізобетонного стовпа вежі антенного зв’язку, до яких прикріплені сходи, для спільного користування. Різняться об’єкти лише загальною площею (23, 1 та 21, 8 кв.м) та висотою розміщення пристроїв від поверхні землі (24 і 22 м). Максимально можливий термін оренди обох – 2 роки 11 місяців. Мета використання – розміщення обладнання операторів телекомунікацій, які надають послуги з рухомого(мобільного) зв’язку, операторів та провайдерів телекомунікацій, які надають послуги з доступу до мережі Інтернет.

Заяви про оренду зазначеного об’єкта приймаються до 16 жовтня включно за адресою: 46008, м. Тернопіль, вул. Танцорова, 11 (каб. 603), РВ ФДМУ по Тернопільській області; подаються в окремому конверті з написом «Заява про оренду» із зазначенням найменування та місцезнаходження об’єкта оренди.

У разі надходження двох і більше заяв орендодавець оголосить конкурс на право оренди.

Прес-служба РВ ФДМУ по Тернопільській області

Про це повідомили у прес-службі Тернопільської облради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Юних втікачок із ...
Наступна новина: Луцький міський голова ...

КОМЕНТАРІ