На Тернопіллі Роман Навроцький скерував звернення до обласної прокуратури щодо розслідування нападу на директора "Новосілківського спиртзаводу"

На Тернопіллі Роман Навроцький скерував звернення до обласної прокуратури щодо розслідування нападу на директора "Новосілківського спиртзаводу"

05.10.13 12:07 0 877
Голова Тернопільської міської організації Всеукраїнського об'єднання "Свобода" Роман Навроцький скерував звернення до прокурора области з вимогою взяти під контроль розслідування злочину, жертвами якого стали директор ДП "Новосілківський спиртзавод" Володимир Кривонос та його дружина.

Як повідомив націоналіст, нещодавно до помешкання родини Кривоносів увірвалися зловмисники та жорстоко познущалися над подружжям, завдавши їм серйозних фізичних і моральних травм. Чоловіка та жінку знайшли вранці непритомними та зв'язаними. На тілі у людей були сліди від розпеченої праски, порвані сухожилля на руках. Володимира Кривоноса з дружиною одразу госпіталізували до обласної лікарні.

"На мою думку, цей злочин може містити корисні мотиви, пов'язані з професійною діяльністю Володимира Кривоноса. Ймовірно, що такі дії можуть бути вчинені з метою тиску на керівника підприємства, для залякування і перешкоджання його діяльності. Жителі Підволочиського району та я особисто, шоковані жорстокістю нападників та стурбовані погіршенням криміногенної ситуації в регіоні. Тому зараз дуже важливо, щоби працівники прокуратури негайно відреагували і зробили усе можливе, аби якнайшвидше розкрити злочин", – зазначив Роман Навроцький.

"Нині шпальти газет та випуски новин рясніють повідомленнями про рейдерські атаки. Рівень злочинности зростає і від цього дедалі частіше страждає мирне населення. Правоохоронні органи повинні докласти максимум зусиль, щоби зупинити свавілля злочинців, і щоб жителі Тернопільщини жили у безпеці", – додав свободівець.

Про це повідомили в прес-службі Тернопільської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Що продавати в інтернеті
Наступна новина: Міський голова Микола ...

КОМЕНТАРІ