Студенти-політехніки прибрали львівський парк

Студенти-політехніки прибрали львівський парк

05.10.13 00:00 0 2477
Сьогодні, 4 жовтня, студенти Національного університету «Львівська політехніка» провели толоку у парку на вулиці О. Кульчицької.

До громадської акції «Чисті парки Львова» долучились вихованці Інституту гуманітарних і соціальних наук Львівської політехніки та солдати й офіцери військової частини 3002.

За словами доцента кафедри політології та міжнародних відносин Львівської політехніки Олександра Горбача, ініціатива очистити від сміття відпочинкову зону належала студентам.

«Під час занять ми часом обговорюємо проблеми, які стосуються нашої держави. І цього разу вирішили вийти за межі цього обговорення і продемонструвати громаді можливість самостійно вирішувати певні проблеми», – зазначив викладач.

Олександр Горбач розповів, що у студентській ініціативі закладено дві основні ідеї. «Перша – щоби був чистий парк, його не треба забруднювати... В чистому парку буде приємно і відпочивати, і смітити людям буде совісно, – зазначив доцент Політехніки. – Друге завдання акції – привернути увагу до віддалених зон відпочинку. Переважно звертають увагу на парки у центральній частині Львова, там є доріжки, лавочки, альтанки. Але люди відпочивають і в цьому парку. Можливо, навіть більше, ніж в центрі».

У свою чергу один з активістів заходу, депутат міськради Ростислав Будинський зазначив, що це не перша ініціатива, схожі акції проходять у парку «Горіховий гай». «У них беруть участь місцеві мешканці, і вони справді дуже активні в таких толоках, – зауважив Будинський. – Ініціатива Політехніки є дуже важливою, парк на вулиці О. Кульчицької не знаходиться на балансі жодної організації, а тому ніхто не звертає на нього увагу».

Наталія Матолінець, прес-служба НУ «Львівська Політехніка».

Фото Оксани Стадник

Джерело: http://www.nparks.ru/

Автор: УкрЗахідІнформ .

фото

фото
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Начальник ДПІ у м. ...
Наступна новина: Викрито злочинну схему ...

КОМЕНТАРІ