Івано-Франківщина: Підприємцям варто терміново подбати по заміну КВЕДів

Івано-Франківщина: Підприємцям варто терміново подбати по заміну КВЕДів

05.10.13 00:01 0 1017
Про це під час зустрічі за «круглим столом» з представниками громадськості та бізнесу повідомив заступник начальника ДПІ у м.Івано-Франківській ГУ Міндоходів у Івано-Франківській області Олександр Фролов.
Він зазначив, що уже із нового року така технічна деталь, як КВЕД-2005 може створити чимало проблемних ситуацій як представникам бізнесу, так і контролюючим структурам. Адже у 2014 році діючі нормативні документи не передбачають здійснення підприємницької діяльності за «старими» КВЕДами. Отож, до кінця 2013 року кожен платник податків повинен замінити КВЕДи зразка 2005 року на нові коди економічної діяльності, затверджені у 2010 році.
«Аби уникнути черг та не створювати напруженості у стосунках між платниками податків та контролюючими органами міндоходівці ще із минулого року активно інформують громадськість про нові правила щодо КВЕД. Однак, чимало суб’єктів підприємництва ще працюють зі старими КВЕДами взірця 2005 року», – зауважив Олександр Фролов.
Він також нагадав, що для заміни КВЕД-2005 на КВЕД-2010 суб’єктам підприємництва за місцем знаходження необхідно звернутись до Державної реєстраційної служби. У м. Івано-Франківську вона знаходиться за адресою: вул. Незалежності, 9, ІІ поверх.


Підготовлено інформаційно-комунікаційним відділом
ДПІ у м. Івано-Франківську Головного управління
Міндоходів в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ