Ужгородські міліціонери затримали жебрака-крадія

Ужгородські міліціонери затримали жебрака-крадія

05.10.13 13:04 0 873
Днями до Ужгородського міськвідділу міліції звернулася 35-річна місцева мешканка, працівник лікарні. Жінка повідомила, що із столу приймальної кімнати головного лікаря зник її мобільний телефон «Nokia».

Прибувши на місце події, оперативники карного розшуку міськвідділу детально розпитали потерпілу про перебіг дня, про відвідувачів, з якими вона спілкувалася. Жінка розповіла, що в той день бачила молодика, який вештався по коридорах лікарні, підходив до відвідувачів, жебракував. Потерпіла описала його, й завдяки професійним діям міліціонерів ця крадіжка була розкрита.

Крадієм виявився 20-річний мешканець міста, який неодноразово попадав в поле зору правоохоронців за жебракування. Міліціонерам злодюжка зізнався, що відчинив двері приймальної кімнати, а там нікого, на столі лежить мобільник... Скориставшись відсутністю працівників, поцупив телефон та спокійно вийшов на вулицю. Хотів його продати, а гроші витратити на власні потреби.

Наразі крадій спілкується з міліціонерами. Речовий доказ вилучено та повернуто власниці.

Слідчим відділом Ужгородського міськвідділу міліції дану подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань та відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 185 Кримінального кодексу України (Крадіжка). А остаточну крапку в цій справі поставить суд.

Діана ДОРОГІЙ,

Ужгородський МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Місячник легалізації ...
Наступна новина: У Львові у міській раді ...

КОМЕНТАРІ