Факт вибуху на прикордонному пункті пропуску розслідує міжвідомча слідчо-оперативна група

Факт вибуху на прикордонному пункті пропуску розслідує міжвідомча слідчо-оперативна група

05.10.13 13:12 0 837
Під час проведення співбесіди в кабіні паспортного контролю громадянин підірвав себе, в наслідок чого загинув на місці події. Два інспектора Державної прикордонної служби отримали тяжкі поранення і знаходяться в лікарні.

Четвертого жовтня близько першої години ночі на міжнародний автомобільний пункт пропуску «Бачівськ» з території Російської Федерації для проходження митного контролю в’їхав автомобіль марки «Мерседес-Віто», в якому окрім водія знаходилось ще чотири пасажири.

Один з них пред’явив прикордонникам чужий паспорт. Під час проведення співбесіди в кабіні паспортного контролю зазначений громадянин підірвав себе, в наслідок чого загинув на місці події.

Два інспектора Державної прикордонної служби отримали тяжкі поранення. Постраждалі були доставлені до хірургічного відділення Глухівської центральної районної лікарні.

Експерти криміналісти та працівники вибухотехнічної служби проводять огляд місця події. За даним фактом міліція розпочала кримінальні провадження одразу за чотирма статтями Кримінального Кодексу України: ст.15, п. 5 ст. 115 (Замах на умисне вбивство), ст.201 (Контрабанда), ст.358 (Підроблення документів, використання підроблених документів), ст.332 (Незаконне переправлення осіб через державний кордон України).

Для розслідування інциденту створена міжвідомча слідчо-оперативна група. До її складу увійшли провідні спеціалісти МВС, СБУ та прокуратури.

СЗГ УМВС України

в Сумській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львові у міській раді ...
Наступна новина: Псевдопрацівниця газової ...

КОМЕНТАРІ