Понад 800 майбутніх правоохоронців присягнули на вірність Українському народу в Києві

Понад 800 майбутніх правоохоронців присягнули на вірність Українському народу в Києві

05.10.13 14:25 0 811
Урочистості відбулися на Солом'янській площі за участю Секретаря Ради Національної безпеки і оборони України Андрія Клюєва, Міністра внутрішніх справ Віталія Захарченка, представників місцевої влади, а також духовенства та науково-педагогічного складу Національної академії внутрішніх справ.

Курсанти пообіцяли не шкодуючи сил боротися зі злочинністю, захищати громадян та державний устрій країни. Зі святом майбутніх правоохоронців привітав Секретар Ради Національної безпеки і оборони Андрій Клюєв.

«Щиро вітаю зі знаменною подією - прийняттям Присяги працівника органів внутрішніх справ. Упевнений, що кожен із вас буде сумлінно виконувати свої службові обов'язки в ім'я збереження добра, миру і спокою громадян нашої країни. У житті кожної людини - не багато клятв, серед яких - клятва батькам, дружині, але клятва на вірність Батьківщині була завжди непорушним і недоторканним словом, яке важить більше за життя», - сказав Андрій Клюєв.

У той же час Міністр внутрішніх справ Віталій Захарченко зазначив, що шня подія назавжди залишиться в пам'яті курсантів - першокурсників, оскільки вони чи не вперше у своєму житті сказали слова, які свідчать про те, що вони готові служити на вірність державі і своєму народу.

«Ви зробили усвідомлений вибір своєї майбутньої професії, поповнили ряди самовідданих і мужніх людей, життєве кредо яких забезпечувати правопорядок, захищати честь і гідність громадян своєї країни», - додав Віталій Захарченко.

Глава відомства також висловив упевненість, що професорський та викладацький склад зробить усе, аби новоспечені правоохоронці стали справжніми професіоналами своєї справи.

Присутні поклали квіти до пам’ятника тим, хто віддав своє життя в ім’я служінню людям.

Нагадаємо, у навчальному закладі розпочали готувати кадри для правоохоронної системи у 1921 році. На сьогоднішній день навчально-виховну та наукову роботу Національної академії внутрішніх справ забезпечують понад 40 кафедр та 7 наукових лабораторій, де працюють 8 академіків і членів-кореспондентів галузевих академій наук України, 76 докторів наук і професорів, а також 497 доцентів і кандидатів наук. Виш має IV рівень акредитації.

За роки незалежності України випускниками Альма-матер правоохоронців стали 58 тисяч випускників, з них – 152 одержали спеціальні звання генералів міліції.

УЗГ МВС України

Більше про це та інше дивіться о 23.25 у відомчій телепрограмі МВС «Crime news» на «5 каналі»
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ