У центрі Херсона міліціонери вилучили наркотики на 25 тисяч гривень

У центрі Херсона міліціонери вилучили наркотики на 25 тисяч гривень

05.10.13 15:02 0 843
Житель обласного центру заготовив 1,5 кілограми конопель, які він намагався збути херсонцям. За це йому загрожує до 10 років позбавлення волі.

Оперативники Управління боротьби з незаконним обігом наркотиків установили, що 34-річний місцевий житель терміново шукає покупців зілля серед наркозалежних херсонців. Для більшої зручності чоловік розфасовував «зілля» дозами і продавав клієнтам. Він планував заробити на цьому чималі гроші. Чоловіка затримали під час збуту чергової дози марихуани.

Як пояснив зловмисник, він з юного віку курить коноплю, а цього року вирішив на ній підзаробити. За його словами, коноплю виростив сам і ще з літа підшукував покупців.

Під час обшуку у підвальному приміщенні будинку, де проживав безробітний, працівники міліції знайшли 1,5 кг конопель. Там він їх висушував, подрібнював та фасував. Також оперативники виявили там усе необхідне приладдя.

Чоловік заарештований і знаходиться у СІЗО. До Єдиного реєстру досудових розслідувань внесено відомості кримінального провадження за ознаками кримінального правопорушення за ч.2 ст.307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України.

СЗГ УМВС України

в Херсонській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Ужгороді міліція ...
Наступна новина: "Влучний стрілець" Вадим ...

КОМЕНТАРІ