"Влучний стрілець" Вадим Рябоконь з Вінниччини - серед переможців конкурсу на кращого конвоїра України

05.10.13 15:15 0 900
У стінах спортивного комплексу батальйону патрульної служби міліції відбулось урочисте нагородження переможців Всеукраїнського конкурсу з визначення кращого за професією серед працівників конвойної служби міліції.

Три дні кращі з кращих з усієї України змагатися за головну перемогу у практичній стрільбі, кросі, підтягуванні, рукопашному бої, проходили тестування зі службової підготовки.

Не зважаючи на те, що робота працівників конвойної служби, на перший погляд, непомітна, вона потребує неабиякої фізичних та професійних навиків. Адже кожного дня доводиться виявляти максимальну концентрацію зусиль та високий рівень психологічної стійкості.

Залишились позаду тривоги і хвилювання, особисті досягнення та розчарування у вирішальній боротьбі за звання найкращого.

Учасників змагань в урочистій обстановці привітав начальник міліції Вінниччини генерал Віктор Русин та побажав успіхів у службі, здоров’я, благополуччя, нових перемог.

В церемонії нагородження взяли участь заступник начальника Департаменту громадської безпеки МВС України полковник міліції Володимир Гриняк, головний інспектор Департаменту кадрового забезпечення підполковник міліції Олександр Бондар.

Диплом переможця та грошову премію в розмірі 10 тисяч гривень отримав командир відділення батальйону конвойної служби міліції Харківського міського управління міліції прапорщик міліції Олександр Чеботарьов.

Достойно представив своїх колег на всеукраїнських змаганнях вінничанин - міліціонер роти конвойної служби міліції УМВС прапорщик Вадим Рябоконь виборов друге місце та 5 тисяч гривень. Крім того наш земляк переміг у номінації «Влучний стрілець».

Третє місце та премію 3 тисячі гривень виборов міліціонер відділення конвойної служби міліції Краснолуцького міського відділу міліції Луганської області сержант міліції Дмитро Пестунов.

Крім того в номінації «Кращий боєць» переміг представник Чернігівської конвойної служби міліції Віталій Бубенко, у номінації «Кращий виконавець силової вправи» - конвоїр з Дніпропетровської області старший сержант міліції Микола Засядьвовк. Переможцем в номінації «Спринтер» - за найкращий результат з бігу на дистанції 3 км став учасник змагань з Львівської області старший прапорщик міліції Василь Бучковський.

Переможці змагань спішать поділитися радістю з колегами та рідними, приймають привітання. Втім, усі без винятку учасники триденних випробувань їдуть додому з позитивними емоціями від перебування на гостинній Вінниччині, спілкування з колегами, новими враженнями та отриманим досвідом.

СЗГ УМВС України

у Вінницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У центрі Херсона ...
Наступна новина: За побиття дільничного ...

КОМЕНТАРІ