За побиття дільничного зловмисникові загрожує до 5 років позбавлення волі

За побиття дільничного зловмисникові загрожує до 5 років позбавлення волі

05.10.13 15:27 0 766
Іноземець, який здійснював нелегальну торгівлю шаурмою в одному з районів столиці, під час припинення його протиправної діяльності заподіяв тілесні ушкодження працівникові міліції.

Працівники сектору дільничних інспекторів міліції Святошинського райуправління внутрішніх справ у м. Києві разом із представниками ветеринарної міліції здійснювали обхід обслуговуваної території з метою виявлення незаконно розміщених торгівельних місць з продажу шаурми.

Після виявлення такого факту незаконної торгівельної діяльності працівники міліції викликали на місце події слідчо-оперативну групу райуправління. Іноземець, який здійснював торгівлю шаурмою без необхідних дозвільних документів, почав перешкоджати правомірним діям працівників міліції. При спробі вилучення обладнання, з допомогою якого виготовлялася їжа, молодик наніс удар в обличчя одному з працівників сектору дільничних інспекторів міліції.

Медики зафіксували у правоохоронця закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку, забій м'яких тканин носа та перелом носової кістки.

Наразі правопорушника затримано. Його дії кваліфіковані слідчими за ч. 2 ст. 345 (Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України. Молодикові може загрожувати покарання у вигляді позбавлення волі на строк до п'яти років.

УЗГ МВС України
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: "Влучний стрілець" Вадим ...
Наступна новина: Черкаські правоохоронці ...

КОМЕНТАРІ