Що продавати в інтернеті

Що продавати в інтернеті

05.10.13 12:06 0 2097
У зв'язку з тим , що ринок онлайн -комерції зростає не по днях а по годинах і інтернет -магазинів стає все більше і більше , всім хочеться досягти успіху і урвати свій шматок хліба. Продавати в інтернеті можна практично все , що і в офлайні , але є групи або ряд товарів , які продаються дуже добре і можуть приносити прибуток з першого дня , товари , на які велика націнка .

Відеореєстратори , антирадари , навігатори
Ці товари можна продавати з націнкою від 100 %. Їх закупівельні ціни від 500-700 рублів , але можна знайти і дешевше , а продати від 1000-3000 і вище. А якщо говорити про антирадари , то їх закупівельна ціна в Китаї від 200 р . , А продаються в Росії по 700 і вище. Заробити на продажі відеореєстраторів , антирадари і навігаторах дуже просто . Розміщуєте на Авито оголошення з ціною , за якою б ви його продали і дивіться , чи будуть дзвонити. Я пробував - будуть. Чому сам не займаюся ? Відповідь - буду , просто зараз веду діяльність у сфері послуг , але до товарів прийду , зараз потііхоньку підготовляю грунт.

Одяг та взуття
Одяг один з найбільш ходових товарів в інтернеті . У Китаї дуже низькі ціни на одяг і на цьому можна добре заробити. Тут я не можу наводити приклади з цінами , тому що дуже багато різновидів .

Засоби для догляду за авто і авто -аксесуари
Щітки для чищення авто , чохли на сидіння , чохли на кермо , рушники , чистячі засоби та багато всього іншого . У Росії сильно загинають на це ціни . Нещодавно купили щітку зі скребком із зворотного боку для прибирання снігу з авто ( готуй сани влітку) з Китаю за 170 р . , А коли я побачив їх ціни у нас , то просто був у шоці від 500-700 р ..

незвичайні подарунки
Це я так позначив , тому що дані товари продаються в магазинах та інтернет- магазинах . Я маю на увазі всяких говорять хом'яків , на яких був нещодавно бум , незвичайні термокружки у вигляді об'єктива на фотоапарат , візитниця у вигляді збірного ножа , будильники , годинник і багато всяких прикольних і приємних дрібниць. Націнка більше 100 %.

Чоловічі і жіночі аксесуари
Браслети , сумки , жіночі сумочки , парасольки , окуляри, годинники ( підробки на бренди) , ремені , шарфи і т.д. . Накрутка на багато більше 100%. Приміром я собі замовив браслет за 200 рублів . У нас в інтернет - магазинах він коштує від 600 і вище. Дівчина моя замовила браслетик взагалі за 70 р . , А у нас коштує більше 250 р . Як тут не заробиш.

Предмети інтер'єру , постільна білизна , рушники і т.д.
Не стану розписувати все це окремо. Самі знаєте , скільки коштує комплект хорошого постільної білизни , від 1000-1500 і до ....... А в Китаї можна купити за 300-500 р . Вважайте націнку самі. Так само сюди можна віднести полиці для ванної кімнати , підставки під винні пляшки , підставки під фужери і багато всього іншого .

світлові прилади
Лазерні указки , лазери для клубів , світломузичне обладнання . У Китаї на це теж низькі ціни , але з професійним обладнанням важче , тому що потрібно давати гарантію а за якість відповідати можна тільки після тривалої перевірки .

Чохли на iphone і ipad , загалом для телефонів
Заробити на чохлах досить просто . Націнка на них навіть не від 100 % а від 300%. Купити чохол можна за 100 р і дешевше , а продати від 500. Є звичайно й дорожче , але і продаються дорожче. Чохли для ipad теж коштують не дорого , а продаються в кілька разів дорожче. Мій друг займається ними і продажі йдуть добре .

Як замовити товари з Китаю
Про це я писав у статті Як заробити на продажу товарів з Китаю і як їх замовляти. Там наведено докладний відео і написано як і що робити.
Як продавати товари з Китаю

Продавати їх дуже просто .
1 . На Авито . Перевірено , працює.
2 . Групи в соц- мережах. В Контакті продає дуже добре.
3 . Односторінковий сайт , але на ньому у вас буде представлений не великий асортимент.
4 . Інтернет -магазин . І запустити контекстну рекламу
5 . Рекламні листівки можна роздавати по місту і залишити на них номер телефону. Але це швидше доповнення до чого то вищепереліченого .

Як протестувати нішу
Розміщуєте оголошення на Авито і чекаєте дзвінків . Або замовляєте одностранічнік і пробуєте розміщувати на ньому різні товари . Для цього знадобляться витрати на контекстну рекламу. Можна спробувати разок розмістити рекламу в групі або паблік В Контакте . Варіантів купа ! Якщо замовлення підуть , просто говорите , що товар скінчився , берете контакти людей і говорите , що як прийде , зв'яжетеся . І відразу біжіть замовляти товар .

Удачі вам !

PS: Подать объявление о недвижимости рекомендуем на timeflats.com.ua.

Uzinform
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: На Тернопіллі Роман ...

КОМЕНТАРІ