Розміщення реклами в інтернеті

Розміщення реклами в інтернеті

05.10.13 12:19 0 1770
Питання розміщення інтернет реклами або де краще замовити інтернет рекламу ?

Багато рекламодавців вже зіткнулися з необхідністю розміщення Інтернет реклами , адже вона має низку переваг перед іншими рекламними методами : точковим впливом на клієнтів , простотою оцінки ефективності розміщення і високою ефективністю по співвідношенню «витрати- результат».

Але Інтернет реклама - це новий інструмент просування , і у рекламодавців з'являється безліч питань щодо його використання від загальних (як замовити Інтернет рекламу сайту ? Як розмістити рекламу в Інтернеті ?) До вузькоспеціалізованих (як керувати ставками в Яндекс.Директі , що краще: розмістити банер або дати контекстну рекламу на Яндексі ) . Далі ми постараємося відповісти на основні питання з розміщення Інтернет реклами .
Як замовити контекстну рекламу в Інтернеті?

На сьогоднішній день багато сходяться на думці , що контекстна реклама - це один з найефективніших інструментів Інтернет реклами .

Для початку пояснимо , що таке контекстна реклама - це короткі текстові оголошення , показуються на Яндексі , Рамблері , Google і сайтах -партнерах пошуковиках. Секрет ефективності такої Інтернет реклами полягає в тому , що оголошення показуються у відповідь на запити користувачів, тобто реклама показується тільки тим , хто вже зацікавлений в покупці.

Замовити Інтернет рекламу можна по певному словами , які вибираються і купуються заздалегідь , але оплата відбувається тільки в тому випадку , якщо клієнт переходить на ваш сайт .
Як розмістити рекламу на Яндексі ( Яндекс. Директ ) ?

Яндекс - володіє найбільшою часткою ринку в російському Інтернеті , тому розміщення реклами в Яндекс. Директ - це вірний шлях до успіху. Мінімальна вартість замовлення контекстної реклами на Яндексі становить 300 руб , а вартість одне кліка по рекламному оголошенню , після якого відвідувач потрапляє на Ваш сайт - 30 копійок.

Щоб розмістити рекламу на Яндексі треба зареєструватися на сторінці direct.yandex.ru , скласти оголошення , підібрати слова і встановити вартість показу оголошень. У подальшому потрібно буде ретельно відслідковувати активність конкурентів , міняти оголошення і стежити за бюджетом .
Розміщення реклами в Google Adwords

Google займає друге місце за популярністю після Яндекса , але також має свої переваги: ​​аудиторія користувачів Гугла складається в основному з молодих людей , співробітників міжнародних компаній , програмістів та IT -фахівців. Замовити Інтернет рекламу в Google Adwords можна попередньо зареєструвавшись на сторінці adwords.google.com, але управління рекламною кампанією здійснюється трохи по -іншому і щоб досягти бажаного результату доведеться витратити трохи більше часу. Розміщення Інтернет реклами може бути оплачено банківським переказом , кредитною карткою та електронними грошима.
Як дати рекламу в Бігун ( Рамблер ) ?

Використовуючи систему контекстної реклами Бігун , ви можете розмістити рекламу на Рамблері і на широкій мережі сайтів- партнерів. Одночасне розміщення Інтернет реклами на Яндексі, Гуглі і Рамблері дозволить вам охопити практично всю аудиторію російського Інтернету. Щоб замовити Інтернет рекламу в системі Бігун потрібно зареєструватися на сайті www.begun.ru . Далі треба слідувати підказкам системи, вибрати ключові слова, придумати оголошення і встановити вартість. Після перевірки модератора оголошення почнуть показуватися . Мінімальна вартість кліка по оголошенню 10 коп.
Як розмістити банер або розміщення банерної реклами?

Банер - це графічне або/та анімаційне зображення , яке добре підходить для залучення уваги відвідувачів, формування певного іміджу , виведення нових товарів на ринок , інформування про знижки , акції і спецпропозиції .

Відповідно, перед розміщенням банера його необхідно створити . Вартість виробництва банера залежить від складності і починається від 1 тис. руб. При створенні банерів треба бути уважними , оскільки технічні вимоги та правила до банерів у різних майданчиків різні - Інтернет сайт може відмовитися від розміщення вашої банерної реклами.

Розмістити банер можна у вже зазначених пошукових мережах Яндекс , Гугл , Рамблер і тоді можна налаштувати показ банерів за певними ключовими словами. Розмістити банер на Яндексі може бути відмінним рішенням для Вашої рекламної кампанії : Яндекс надає безліч можливостей з розміщення банерної реклами.

Можна розмістити банер на Яндекс пробках якщо ви рекламуєте автотовари , для молодіжної аудиторії можна розмістити банер в Яндекс. Словники. Якщо Вам необхідно точковий вплив - потрібно замовити контекстно - медійний банер , який показується по певному набору слів. Якщо для вашої рекламної кампанії потрібно широке покриття - розмістіть банер на головній сторінці Яндекса.

Банери можуть показуватися в спеціалізованих мережах банерної реклами , які об'єднують кілька десятків - сотень майданчиків. До таких мереж відносяться T- Rorer , Soloway і т.д.
Як замовити Інтернет рекламу сайту методом пошукової оптимізації?

Пошукова оптимізація - це спеціальний комплекс заходів , після якого ваш сайт відображається в першій десятці результатів пошуку Яндекса, Google і Рамблера за певними ключовими словами. На виведення Вашого сайту в топ може знадобитися від одного до шести місяців (зазвичай два -три), залежно від рівня конкуренції та технічних характеристик сайту.

Щоб замовити таку рекламу потрібно знати список слів , за якими Вас або Ваших конкурентів шукають користувачі. Такий список можна скласти самостійно , використовуючи wordstat.yandex.ru і adstat.rambler.ru / wrds / або звернутися в агентство інтернет реклами . У цьому випадку необхідно буде перевірити список представлений агентством на адекватність та відповідність зазначених Вами цілей.

При підписанні договору з Інтернет агентством краще домовитися на схему оплати за фактом знаходження в першій десятці Яндекса , Гугла і Рамблера .
Чому краще звернутися в рекламне агентство, щоб замовити Інтернет рекламу?

Розміщення Інтернет реклами можна робити самостійно , довірити своїм співробітникам або звернутися в рекламне агентство. Ведення рекламної кампанії забирає значний час , вимагає спеціальних знань і навичок , часом тільки тривалий досвід дозволяє правильно вибрати вірний інструмент Інтернет реклами у кожному конкретному випадку , а мати в штаті співробітника відповідального за даний напрямок накладно і не завжди доцільно .

Якщо у Вас багато вільного часу - Ви можете зайнятися розміщенням реклами самостійно , якщо є вільні грошові кошти - найняти вже навченого співробітника.

Але якщо Вам потрібна рекламна кампанія яка дійсно працює , постійно призводить до Вам нових клієнтів і забезпечує Вам постійний приплив прибутку, тоді замовити Інтернет рекламу краще в рекламному агентстві.

При цьому розміщення Інтернет реклами через Інтернет агентство може бути вигідніше , ніж займатися цим самостійно.

Детальніше - на http://4itay.net/.

Uzinform
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Голова ОДА підписав ...
Наступна новина: Аграріїв України влада ...

КОМЕНТАРІ