Чернівці: З нагоди Дня міста відбувся фестиваль “Одруження на Панській”

Чернівці: З нагоди Дня міста відбувся фестиваль “Одруження на Панській”

06.10.13 12:07 0 1034
5 жовтня, з нагоди Дня міста Чернівці на вулиці О. Кобилянської відбувся Другий щорічний весільний благодійний фестиваль «Одруження на Панській». На свято завітав секретар Чернівецької міської ради Віталій Михайлішин. Він привітав подружжя чернівчан, які відсвяткували в цей день золоті весілля, та побажав усім присутнім городянам міцного кохання.

Традиційно під час фестивалю проходила весільна виставка “Весілля Мрії”, де були представлені сукні, вбрання, аксесуари та зразки оформлення весілля. У рамках фестивалю також відбувся конкурс “Краща наречена”. Окрім того, усі бажаючі могли взяти участь у жартівливій церемонії одруження та отримати весільне свідоцтво.

Також на вулиці О. Кобилянської проходив шоу-показ моделей «Осінь-Зима 2013», де модельна агенція «New Models» разом із дизайнером Голдою Виноградською представила для перегляду осінню колекцію одягу.

Усі кошти, вилучені від проведення весільної виставки, аукціонів, лотерей, весільних показів, фотосесій, екскурсій та святкових дійств, будуть спрямовані на допомогу випускникам буковинських притулків, у рамках щорічного благодійного проекту «Закохана Буковина».

Сектор інформації та зв’язків з громадськістю

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Працівники Ужгородської ...

КОМЕНТАРІ