В Чернігівській області з р. Десна дістали автомобіль з двома потонулими, тривають пошуки ще двох пасажирів

В Чернігівській області з р. Десна дістали автомобіль з двома потонулими, тривають пошуки ще двох пасажирів

06.10.13 12:03 0 945
5 жовтня о 02:45 до оперативно-координаційного центру Управління ДСНС у Чернігівській області надійшло повідомлення про те, що у с. Свердловка Коропського району в районі понтонної переправи у р. Десна потонув автомобіль ВАЗ-2107. В ньому перебувало 6 осіб (включаючи водія), з яких дві дівчини і троє чоловіків з Новгород-Сіверського району та один мешканець м.Шостка Сумської області. Коли автомобіль злетів у воду, 19 річний хлопець та 17-річна дівчина встигли врятуватись. Четверо людей залишались у транспортному засобі.

Для проведення робіт з обстеження дна р. Десна залучались співробітники Сосницької та Новгород-Сіверської рятувальних станцій. Після того, як автомобіль було знайдено на дні р. Десна, о 13:22 пожежним автомобілем його витягли на берег. В транспортному засобі виявлено тіла загиблих чоловіка 1973р.н. та дівчини 1993 р.н. Ще двоє пасажирів 1995 та 1992 р.н. вважаються безвісти зниклими.

5 жовтня водолазами Сосницької та Новгород-Сіверської рятувальних станцій проводились роботи з обстеження дна. Крім того, човном районного відділу УДСНС здійснювалися пошукові роботи по береговій лінії та акваторії р.Десна. Оскільки двоє чоловіків не знайдені, 6 жовтня рятувальники Коропського районного сектору обласного Управління ДСНС продовжуватимуть пошуки.

На місці події працювала мобільно-оперативна група Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Чернігівській області.

УДСНС у Чернігівській області

Відео: ftp://91.203.13.134

Логін: press

Пароль: press
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ