Суд задовольнив клопотання прокурора - підозрюваному обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою

Суд задовольнив клопотання прокурора - підозрюваному обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою

06.10.13 15:07 0 864
Працівники черкаської міліції проводять розслідування за фактом загибелі 24-річного жителя смт. Лисянка. У ході слідства було встановлено, що в день загибелі у потерпілого виник конфлікт з двома місцевими жителями, який переріс у бійку. Непритомного молодого чоловіка було доставлено до лікарні. На жаль, врятувати життя йому не вдалося, він помер так і не прийшовши до свідомості.

Результати судово-медичної експертизи підтвердили факт насильницької смерті та вказували на те, що молода людина загинула після останнього удару, який наніс 20–річний місцевий житель.

Маючи достатньо підстав вважати чоловіка причетним до загибелі потерпілого слідчим було оголошено йому про підозру за статтею 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України та подано клопотання про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Лисянська районна прокуратура підтримала клопотання слідчого щодо обрання запобіжного заходу. Проте, слідчий суддя Лисянського районного суду відмовив та виніс постанову про обрання запобіжного заходу у вигляді домашнього арешту.

На вказане рішення було внесено апеляцію з вимогою обрання більш суворого запобіжного заходу. І вчора суд задовольнив клопотання прокурора - підозрюваному було обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Слідство триває.

СЗГ УМВС України

в Черкаській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: ЧС-2014 (кваліфікація). ...
Наступна новина: Чернігівська міліція ...

КОМЕНТАРІ