Чернігівська міліція затримала викрадачів сейфу, у якому було 90 тис. гривень

Чернігівська міліція затримала викрадачів сейфу, у якому було 90 тис. гривень

06.10.13 15:13 0 802
У місті Щорсі двоє заїжджих чоловіків проникли до приміщення місцевого товариства, звідки викрали сейф, у якому знаходилось майже 90 тисяч гривень. Поцуплене злодії намагалися вивезти за межі області.

Зранку до чергової частини Щорської міліції надійшло повідомлення від головного бухгалтера місцевого товариства з обмеженою відповідальністю про те, що з кабінету директора зник сейф із грішми.

На місце відразу прибула слідчо-оперативна група на чолі з начальником райвідділу Андрієм Зеляком.

Оглянувши місце скоєння злочину, правоохоронці встановили, що зловмисники проникли до кабінету директора товариства через вікно. З кабінету крім сейфу більше нічого не зникло. Враховуючи розміри сейфу, стало зрозуміло, що зловмисники пересувалися на автомобілі.

Розпочалася копітка робота. Правоохоронці почали встановлювати можливих свідків скоєння злочину, вилучати речові докази, відпрацьовувати підозрілі автомобілі.

І це дало свій результат. На одній з вулиць міста працівники ДАІ зупинили автомобіль ВАЗ, в якому знаходились двоє чоловіків, а на задньому сидінні лежав металевий сейф. Зловмисників було затримано та доставлено до райвідділу міліції. Ними виявились 30-ти та 35-річні мешканці міста Шостка Сумської області, один з яких вже мав раніше проблеми із законом. Із автомобіля в присутності понятих було вилучено сейф із грішми та знаряддя скоєння злочину.

Наразі підозрюваних поміщено до ізолятора тимчасового тримання. За фактом відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст. 185 (крадіжка поєднана з проникненням у приміщення) Кримінального кодексу України карається позбавленням волі на строк від 3 до 6 років.

СЗГ УМВС України

в Чернігівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: ДТП на Чернігівщині: ...

КОМЕНТАРІ