ДТП на Чернігівщині: четверо - загинуло, двоє - у лікарні

ДТП на Чернігівщині: четверо - загинуло, двоє - у лікарні

06.10.13 15:19 0 1564
На Чернігівщині близько 3 години ночі автомобіль, у якому їхало шестеро людей, впав у річку Десна. Четверо - загинуло, двоє – у лікарні.

За попередніми даними правоохоронців компанія молодих людей на автомобілі ВАЗ-2107 поверталася пізньої ночі з села Свердловка Коропського району додому в село Студінка Новгород-Сіверського району Чернігівської області. Під час руху по ґрунтовій сільській дорозі, водій автомобіля переплутав напрямок та виїхав на паромну переправу, де не зміг вчасно загальмувати. Внаслідок цього автомобіль з’їхав у річку Десна. Разом із водієм у салоні автомобіля знаходилось ще п’ятеро молодих людей.

Врятуватися змогли лише двоє - хлопець та дівчина, решта четверо – дівчина та троє хлопців, серед яких і водій, залишились в автомобілі.

Наразі на місці пригоди працює слідчо-оперативна група Коропського райвідділу міліції, управління ДАІ, слідчі з обласного апарату УМВС області, співробітники МНС, прокуратури та водолази.

Потерпілим, які вижили, надано медичну допомогу: дівчину в шоковому стані госпіталізовано до районної лікарні, а хлопець, отямившись він стресу, дає свідчення слідчим.

Тривають водолазні роботи щодо підняття затонулого авто з загиблими на поверхню. За фактом автопригоди співробітники міліції проводять перевірку.

СЗГ УМВС України в Чернігівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
4 (голосів: 2)
Попередня новина: Чернігівська міліція ...
Наступна новина: На Рівненщині наркоторговця ...

КОМЕНТАРІ