Злодія, який цупив речі із автомобілів, затримали бійці ДСО

Злодія, який цупив речі із автомобілів, затримали бійці ДСО

06.10.13 15:32 0 902
Завдяки пильності перехожого та оперативності правоохоронців, до чергової частини Суворовського райвідділу міліції доставили 35-річного одесита. Молодика затримали за підозрою у скоєнні автомобільних крадіжок.

За інформацією чергового, наряд групи затримання Держохорони направився за адресою, де, за словами очевидця, невідомий скоїв крадіжку з автомобіля, що був припаркований біля однієї з багатоповерхівок.

За вказаними свідком прикметами міліціонери охорони розпочали розшукові заходи. Вже за кілька кварталів вони помітили розшукуваного чоловіка. При появі правоохоронців, він повів себе підозріло, намагався втекти. Для з’ясування обставин міліціонери доставили невідомого до найближчого відділення міліції. При поверхневому огляді у нього вилучили викрутку, три автомобільні магнітоли, водійські права та технічний паспорт на автомобіль ВАЗ-2106, який йому явно не належав, а також мобільний телефон, який чолов’яга надійно сховав у шкарпетках. Свою причетність до крадіжок з автомобілів чоловік заперечував, мовляв, всі ці речі він знайшов на вулиці.

До відділення міліції правоохоронці запросили власника, вказаного в документах автомобіля. Дзвінок правоохоронців для потерпілого був несподіванкою, адже він навіть не підозрював, що став жертвою автомобільного крадія. За оперативну роботу одесит висловив подяку правоохоронцям.

Наразі стосовно горе-крадія автомобільних принад відкрито кримінальне провадження за статтею 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України, що передбачає покарання у вигляді штрафу до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправних робіт на строк до двох років, або позбавлення волі на строк до трьох років.

УДСО при ГУМВС України в Одеській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ