ПриватБанк з початку року надав агросектору більше 10 млрд грн кредитів

ПриватБанк з початку року надав агросектору більше 10 млрд грн кредитів

07.10.13 11:20 0 2033
З початку року обсяг кредитів, наданих ПриватБанком українським агропідприємствам, виріс на 18% (з 8,5 до 10,3 млрд грн). Як повідомили в банку, до кінця року планується збільшити обсяги кредитування агросектору в порівнянні з минулим роком на 25% (до 11 млрд грн) і запропонувати принципово нові механізми кредитної підтримки сільського господарства.

"Всебічна підтримка наших сільгоспвиробників, у тому числі доступними кредитними і лізинговими програмами, сьогодні виходить за межі виключно банківських операцій в площину підтримки конкурентоспроможності країни на світовій арені, - каже Перший Заступник Голови Правління ПриватБанку Володимир Яценко. - Ми зробили кредитування агросектору максимально прозорим, доступним і технологічним".

Крім кредитних ліній і овердрафтів, компанії агропромислового комплексу можуть користуватися спеціальними програмами ПриватБанку з фінансування закупівель ПММ і запчастин, оновити свій технічний парк на умовах лізингу (1% річних + 1% комісії за оформлення). Крім того, аграрії активно користуються послугою "Гарантованих платежі" під 4 % річних, яка дозволяє отримати від банку гарантію своєчасної оплати на адресу постачальників сировини і матеріалів за наданими відстрочень платежу.

З початку наступного року ПриватБанк має намір запропонувати як великим сільгосппідприємствам, так і фермерам ряд нових кредитних програм, що враховують сезонність та інші особливості ведення агробізнесу.

"Суть нової програми полягає у фінансуванні цільових закупівель посівних матеріалів, добрив, засобів захисту рослин, палива та іншої продукції, необхідної підприємствам галузі, - зазначає Володимир Яценко. - Такі кредити будуть доступні всім категоріям підприємств АПК, а їхні умови - враховувати сезонність ведення бізнесу і кредитні канікули з весни по осінь".

Північно-Західним Регіональним управлінням ПриватБанку в Рівненській області функціонує 62 банківських відділень, встановлено та обслуговується 205 терміналів самообслуговування, 163 банкомати.


ПриватБанк - найбільший український банк і лідер роздрібного банківського ринку.

У 2012 році ПриватБанк увійшов до ТОП -10 найбільших банків Центральної та Східної Європи. Додаткову інформацію можна знайти на офіційному сайті банку: privatbank.ua.


Прес-офісу ПриватБанку в Рівному

PS: Дивіться також де можна взяти быстрые кредиты без визита в банк.
Автор: УкрЗахідІнформ .

фото
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: На Slando продають Межигір'я
Наступна новина: На Львівщині слідчі ...

КОМЕНТАРІ