ДПІ у Франківському районі м. Львова: Інвестиції в майбутнє

ДПІ у Франківському районі м. Львова: Інвестиції в майбутнє

07.10.13 11:44 0 1067
ДПІ у Франківському районі м. Львова ГУ Міндоходів у Львівській області інформує про видання нового посібника для школярів.
Підручник «Основи податкових знань», за яким навчатимуться учні дев’ятих класів - це спільний проект Міністерства доходів і зборів України та Міністерства освіти і науки України, спрямований на формування податкової культури підростаючого покоління, створення позитивного іміджу сумлінного платника податків та підвищення майбутнього рівня добровільної сплати податків.
Він складається з чотирьох розділів. Розділ 1 «Податки в історії нашого народу» присвячено основним етапам становлення податкової системи України та напрямам сучасної податкової політики. У розділі 2 «Податки та їх призначення в державі» йдеться про податкову політику держави та механізм оподаткування. З розділу 3 «Податки в житті твоєї сім’ї» школярі дізнаються про основи податкового законодавства та принципи функціонування податкової системи. Розділ 4 «Законодавчі основи оподаткування та податкові правовідносини» допоможе дітям засвоїти свої права та обов’язки, як майбутнім платникам податків.
Вивчення цього спецкурсу допоможе усвідомити важливість сплати податків і сформувати бажання платити податки у майбутньому самостійному житті, бути патріотами і займати активну життєву позицію через розвиток інтересу до соціально-економічного життя суспільства.


Інформаційно-комунікаційний сектор
ДПІ у Франківському районі м. Львова
ГУ Міністерства доходів і зборів
у Львівській області

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Львівщині слідчі ...
Наступна новина: У Полтаві затримано ...

КОМЕНТАРІ