Олег Тягнибок вимагає оприлюднити кошторис Верховної Ради України на 2013 рік

Олег Тягнибок вимагає оприлюднити кошторис Верховної Ради України на 2013 рік

07.10.13 15:17 0 3206
Відомості про видатки Верховної Ради України є досі закритими для депутатів і громадськости. 4 липня 2013 року постановою Верховної Ради України № 420-VII затверджено кошторис парламенту на 2013 рік, який і досі не було оприлюднено. Про це 7 жовтня 2013 року повідомив голова фракції Всеукраїнського об’єднання «Свобода» в парламенті Олег Тягнибок під час засідання Погоджувальної ради.

Лідер націоналістів зауважив, що, всупереч пункту 5 статті 3 Регламенту ВРУ, відповідний кошторис так і не було опубліковано на офіційному веб-сайті Верховної Ради. Свободівець зазначив, що це порушує принцип відкритости і гласности роботи українського парламенту.

«Усупереч вимогам Регламенту, проєкт парламентської постанови «Про кошторис Верховної Ради України на 2013 рік» разом із проєктом кошторису так і не було надано всім народним депутатам. Закликаю керівництво Верховної Ради нарешті надати народним депутатам України затверджений кошторис, а також оприлюднити його на офіційному веб-сайті Верховної Ради, як цього вимагає Регламент», – наголосив Олег Тягнибок.

Прес-служба Всеукраїнського об’єднання «Свобода»
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Львівщина: До уваги ...
Наступна новина: Тепнопільщина: Платників ...

КОМЕНТАРІ