На Буковині вироком суду засуджено місцевого мешканця за контрабанду наркосировини

На Буковині вироком суду засуджено місцевого мешканця за контрабанду наркосировини

07.10.13 13:47 0 929
Набув чинності вирок Кельменецького районного суду Чернівецької області у кримінальному провадженні, що розслідувалося слідчим Управління СБУ в Чернівецькій області, стосовно громадянина України, який вчинив контрабанду наркосировини.

6 червня ц.р. на українсько-молдовському кордоні у 61-річного буковинця, який пішки прямував до сусідньої держави через пункт пропуск «Росошани» Чернівецької обласної митниці, правоохоронці вилучили прихований від митного контролю пакунок з подрібненою маковою соломою.

У ході досудового розслідування підсудний повністю визнав свою вину у вчиненні закінченого замаху на контрабанду особливо небезпечних наркотичних засобів та незаконного зберігання з метою збуту особливо небезпечних наркотичних речовин, тобто кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 15, ч. 2 ст. 305 та ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України. Між ним та стороною обвинувачення було укладено угоду про визнання винуватості.

Вироком суду із застосуванням ст. 69 КК України зловмиснику призначено покарання у вигляді позбавлення волі на 4 роки з конфіскацією наркотичної речовини, що стала предметом контрабанди, та з конфіскацією майна засудженого.


Прес-центр СБ України
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Львівщина: До уваги ...

КОМЕНТАРІ