Чернівецька область: на пожежі загинула людина

Чернівецька область: на пожежі загинула людина

08.10.13 09:33 0 914
4 жовтня у селі Ярівка Хотинського району виникла пожежа в літній кухні місцевого мешканця 1933 року народження. Пожежно-рятувальні підрозділи на місце події не викликалися, оскільки пожежа самоліквідувалися. Вранці до чоловіка прийшли родичі, які догладали за ним, проте виявили його вже без ознак життя. Попередньою причиною виникнення пожежі є необережне поводження з вогнем під час куріння самим загиблим. Тіло загиблого направлено на судово-медичну експертизу в місто Новоселиця.

5 жовтня у селі Банилів-Підгірний горіла літня кухня. За місцем виклику виїжджали пожежно-рятувальний підрозділ міста Сторожинець та місцеві пожежні охорони сіл Банилів-Підгірний та Давидівка. Першочерговим завданням бійців ДСНС було недопущення подальшого розповсюдження полум’я, оскільки поруч із місцем виникнення пожежі знаходився житловий будинок. Рятувальники оперативно локалізували пожежу, а в подальшому повністю ліквідували її. Вогнем знищено покрівлю та частково перекриття літньої кухні, домашні речі та майно. Завдяки оперативним діям вогнеборців від знищення вдалося врятувати літню кухну та житловий будинок. Всього за останні три доби в Чернівецькій області сталося 5 пожеж, під час яких бійці ДСНС врятували від знищення 4 будівлі.

З початку року у Чернівецькій області на пожежах загинуло 17 людей. Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Чернівецькій області нагадує громадянам: дотримуйтеся елементарних правил пожежної безпеки. Пам’ятайте, що нехтування правилами безпеки обходиться дорогою ціною! Бережіть ваше життя та здоров’я.

Прес-служба УДСНС України у Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: Тернопільська область: ...

КОМЕНТАРІ