Людмила Даменцова: Волинь - один з перших регіонів, де вчасно подали тепло як в соціальні заклади, так і в житлові будинки

Людмила Даменцова: Волинь - один з перших регіонів, де вчасно подали тепло як в соціальні заклади, так і в житлові будинки

08.10.13 09:30 0 791
Волинь - один з перших регіонів, де вчасно подали тепло як в соціальні заклади, так і в житлові будинки, - констатувала головний спеціаліст відділу з питань регіонального розвитку департаменту регіонального розвитку та проектного управління Мінрегіону Людмила Даменцова на прес-конференції у Луцьку. З журналістами також спілкувалися голова облдержадміністрації Борис Клімчук, директор департаменту житлово-комунального господарства та будівництва ОДА Михайло Харко та його заступник Володимир Бондарук.

Фахівець Мінрегіонбуду прибула до Волинської області у складі мобільної групи щодо оцінки ходу опалювального сезону. Такі групи працюють у всіх регіонах країни.

«Ваша область гарно розпочала опалювальний сезон. Вже минулого четверга стовідсотково тепло поадли у всі лікарняні заклади. Пізніше - у дитсадки та школи. На стадії завершення - школа у смт Турійськ, де міняли котел», - зауважила Людмила Даменцова.

Загалом, за її словами, в Україні підключено 250 тис. житлових будинків , 19,5 тис. шкіл, 14 тис. дитсадків, 7 тис. лікарень. Для оперативного реагування на можливі надзвичайні ситуації в областях працюють оперативно-диспетчерські служби, з підрозділами в містах обласного значення та райцентрах.

Борис Клімчук висловив вдячність Людмилі Даменцовій за гарну оцінку роботи обласного житлово-комунального господарства щодо підготовки та старту опалювального сезону 2013-2014 рр.

Прес-служба облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ