Очільник закарпатської міліції спілкувався з жителями Виноградівщини

Очільник закарпатської міліції спілкувався з жителями Виноградівщини

08.10.13 09:55 0 981
Днями заступник начальника УМВС України в Закарпатській області полковник міліції Василь Буковчаник здійснив виїзний особистий прийом громадян у Виноградівському РВ УМВС.

Серед перших відвідувачів на прийом завітав голова районної ветеранської організації полковник міліції у відставці Іван Менджул. Він подякував за допомогу, яку надає райвідділ ветеранській організації та висловив сподівання, що і в подальшому буде продовжуватись співпраця з ветеранами.

До заступника начальника УМВС на прийом звернулося декілька громадян. Зокрема, журналіст місцевої газети цікавився ходом розслідування у справі щодо підпалу його автомобіля.

Інші громадяни в основному цікавилися ходом слідства у справах, що стосуються сімейних конфліктів. Зокрема, жителька Виноградова стала жертвою квартирних шахраїв, якими виявилися члени її сім'ї, й просила правоохоронців об′єктивно розібратися в її проблемі. З аналогічною проблемою стикнулася й жителька Виноградівщини, яку родичі виселили з будинку, а рішення суду на її захист виконувати не хочуть. Обидві ці справи керівник взяв на особистий контроль, пообіцявши потерпілим надати допомогу.

Ще одна відвідувачка, продавець виноградівського магазину, цікавилася ходом розслідування кримінального провадження щодо хуліганських дій в її крамниці.

На завершення прийому полковник Буковчаник зустрівся з представниками районних засобів масової інформації, зокрема районної газети «Новини Виноградівщини», інтернет-газети «Голос Карпат» та телекомпанії «Виноградів».

- Взаємодія міліції та засобів масової інформації є важливим елементом у роботі правоохоронців, - наголосив полковник Буковчаник.

Після цього було підведено підсумки комплексної перевірки діяльності Виноградівського РВ УМВС. Відзначили як позитивні результати роботи структурних підрозділів райвідділу, так і вказали на негативні моменти. Зокрема, заступник начальника УМВС Василь Буковчаник наголосив на обов′язковій присутності дільничних інспекторів міліції під час усіх прийомів громадян у приміщенні сільських і селищних рад.

СЗГ УМВС України в Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Організовану групу ...
Наступна новина: В Ізраїлі помер впливовий ...

КОМЕНТАРІ