В Закарпатській області керівництво іршавської міліції спілкувалося з школярами Доробратова

В Закарпатській області керівництво іршавської міліції спілкувалося з школярами Доробратова

08.10.13 08:52 0 903
Днями заступник начальника Іршавського райвідділу міліції підполковник Мирон Лещишин провів прийом громадян у селі Доробратово, де його було запрошено у місцеву школу.

-Зустрічі такого плану є досить результативними, оскільки діти, спілкуючись напряму з міліціонерами, збільшують свій кругозір, отримують правову консультацію, а головне – розуміють, що міліціонер це не тільки представник карального органу, а й людина, яка завжди підкаже та допоможе у важку хвилину, - каже Мирон Лещишин.

Перед початком зустрічі адміністрація школи показала правоохоронцям класи, де навчаються діти і розповіла, що очікують із великим нетерпінням, коли буде закінчено будівництво нового приміщення школи.

Під час зустрічі підполковник Лещишин озвучив статистику кримінальних правопорушень, скоєних неповнолітніми, розповів, як правильно поводитись на вулиці з незнайомими людьми, як уникати небажаних ситуацій тощо. Школярі задавали численні запитання, на котрі отримували відповіді.

Особливу увагу було звернуто на проведення урочистих та святкових міроприємств у школі, профілактику неправомірної поведінки учнів у громадських місцях, вживання ними алкогольних напоїв та куріння.

На закінчення зустрічі Мирон Лещишин попросив учнів долучитись до всеукраїнської акції «Діти пишуть листа міліціонеру». У приклад школярам навів їхнього дільничного інспектора, якому запропонував у листах висловити свої побажання.

Віта ГОРЗОВ

Іршавський РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Злочинна група, яка ...
Наступна новина: У 2013 році 965 громадян ...

КОМЕНТАРІ