В Закарпатській області протягом двох днів Іршава святкувала, а міліція забезпечувала громадський порядок

В Закарпатській області протягом двох днів Іршава святкувала, а міліція забезпечувала громадський порядок

08.10.13 08:35 0 833
Вже традиційно у перші дні жовтня в Іршаві відзначають День міста та проводять ярмарку «Золота Осінь». У суботу на центральній площі міста було організовано місцевими та приїжджими фермерами продаж різноманітної сільськогосподарської продукції. Кожний присутній на ярмарці повертався додому із гостинцями.

У неділю народні гуляння було продовжено музикою духового оркестру та дитячої школи мистецтв. Крім цього, у храмах міста проходив церковний молебень із нагоди 672-ї річниці м. Іршава.

Родзинкою святкування став концерт за участю мукачівського гурту «Рокаш» та народного артиста України Степана Гіги. Всі заходи закінчились близько 23-ї години святковим феєрверком.

Перед початком свята начальник Іршавського районного відділу міліції підполковник Микола Куриця провів інструктаж, на якому націлив працівників міліції на дотримання законності та ввічливе поводження з громадянами під час несення служби. Для забезпечення громадського порядку було задіяно більше 40 працівників міліції. За дотриманням правил дорожнього руху стежили працівники ДАІ.

-Оперативна обстановка у святкові дні залишалась спокійною. Порушень громадського порядку допущено не було, каже заступник начальника Іршавського РВ УМВС підполковник Федір Петер.

Віта ГОРЗОВ

Іршавський РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ