В Закарпатській області начальник Мукачівського міськвідділу Василь Швенда провів виїзний прийом громадян у гірському селі Брестів

В Закарпатській області начальник Мукачівського міськвідділу Василь Швенда провів виїзний прийом громадян у гірському селі Брестів

08.10.13 08:00 0 988
Уже традиційними стали виїзні прийоми громадян, які проводить керівництво Мукачівського міського відділу міліції. Вони дають змогу правоохоронцям не тільки наблизитись до людей, почути думку кожного, а й краще ознайомитись з наболілими проблеми сільської громади.

Черговий такий прийом відбувся в гірському селі Брестів, у приміщенні сільради. Провів його начальник міськвідділу полковник міліції Василь Швенда.

Село Брестів розташоване на висоті близько 600 м. над рівнем моря. З північної сторони воно межує з населеними пунктами Свалявського району. Всього на території населеного пункту проживає близько 480 осіб, а до сільської ради відносяться ще два невеликі села Лицовиця та Плоскановиця.

На прийом до начальника міськвідділу прийшли громадяни з різними питаннями: від стану доріг до сусідських сварок. Так, пенсіонер Юрій з Лицовиці скаржився на своїх дітей. Чоловік розповів, що його донька веде аморальних спосіб життя, зловживає спиртними напоями, після чого піднімає руку на матір і батька. Таким прикладом виховує і свого неповнолітнього сина, який не відвідує школу, вимагає від нього пенсію на власні розваги.

Мешканці села Брестів з вулиці Спортивної розповіли Василю Михайловичу про свого небезпечного 56–річного сусіда. У чоловіка - психічні розлади, які час від часу загострюються, і тоді він особливо агресивний. Буває, що і діти, і дорослі бояться ходити вулицями. Чоловік часто розпалює вогонь у помешканні, чим створює небезпеку для сусідів. Відтак рідний брат хворого звернувся з питанням про примусове лікування чоловіка.

Також до начальника міськвідділу звернулась завідуюча сільською бібліотекою Марія Ганькович, зі словами вдячності дільничному інспектору Юрію Ільницькому, який тісно співпрацює з молоддю, завжди бере участь у проведенні заходів, організованих сільською громадою.

Про питання і проблеми гірських сіл розповів сільський голова Василь Сидор. Керівник села подякував правоохоронцям за візит і висловив сподівання, що в подальшому такі зустрічі будуть проводитись регулярно. Оскільки лише співпраця - запорука успіху в забезпеченні законності та правопорядку.

- Одним із пріоритетних завдань підрозділу є необхідність максимально наблизити діяльність міліції до потреб громадян, — зазначив після спілкування з селянами начальник Мукачівського міськвідділу Василь Швенда. — Саме з цією метою проводяться робочі зустрічі, прийоми громадян з місцевими мешканцями. Адже в безпосередньому діалозі зміцнюється довіра населення до міліції. А прийоми громадян в сільських радах, що віддалені від районного центру, а також таких, до складу яких входить по декілька сіл, де мешканці не завжди мають змогу дістатися до міськвідділу і побувати на прийомі у керівництва відділу міліції, стануть постійними і регулярними.

Наталія Машіко

Мукачівський МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Нобелівську премію з ...
Наступна новина: Західні регіони України ...

КОМЕНТАРІ