В Закарпатській області свалявська міліція опікується дітьми з проблемних сімей

В Закарпатській області свалявська міліція опікується дітьми з проблемних сімей

08.10.13 09:40 0 888
«Кожна дитина повинна виховуватися в сім’ї. Тільки сім’я здатна забезпечити задоволення основних потреб дитини, надавати стимули для її подальшого розвитку, створювати стабільну атмосферу», - стверджує начальник Свалявського РВ УМВС Людвіг Файт.

Днями в селі Голубине Свалявського району завідувач сектору соціально– правового захисту, профілактики правопорушень та злочинності серед дітей Свалявської РДЛ Хименець М.В., фахівець соціальної роботи Свалявського РЦСССДМ Хараїн А.В., спільно з начальником СКМСД старшим лейтенантом міліції Іваном Станковичем та старшим дільничним старшим лейтенантом міліції Едуардом Кепеначем відвідали сім’ю пані Аліни. Ця сім’я віднесена до категорії тих, які опинились у складних життєвих обставинах.

Мати Аліна і батько Владислав мають двох дітей – Юрія, якому чотири роки і Владиславу, якій три роки. Обоє батьки безробітні, та ще й полюбляють випивати. Вже неодноразово працівники міліції відвідували цю сім’ю, звертали увагу батьків на умови, в яких виростають їх діти, санітарно-гігієнічний стан будинку. При кожному візиту працівників картина побаченого не змінювалась. Хоча батьки й обіцяли привести все до ладу, поміняти свою життєву позицію, більше уваги приділяти маленьким дітям.

І цього дня було те, що і раніше. Нічого не змінилось, діти як завжди неохайні, в хаті не прибрано, тобто в таких умовах повноцінно розвиватись діти не можуть. А як ми знаємо, все починається з дитинства. В яких умовах дитина проживає змалку таке й майбутнє на неї чекатиме. Працівниками було прийнято рішення відправити Юрка і Владиславу в лікувально–оздоровчий санаторій «Човен» для повного медичного обстеження. Батьків притягнуто до адміністративної відповідальності за ст.184 ч.1(невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов’язків щодо виховання дітей).

Шановні батьки!Ніколи не допускайте подібних ситуацій, адже щастя кожної людини – виховати і виростити дітей, внуків , залишити після себе помітний слід. Ваше щастя і щастя ваших дітей залежить в першу чергу від вас самих.

Вікторія Калабішка

Свалявський РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На VІІI Міжнародний ...

КОМЕНТАРІ