За підтримки міської ради відбувається черговий ярмарок громадських організацій Івано-Франківська

За підтримки міської ради відбувається черговий ярмарок громадських організацій Івано-Франківська

08.10.13 09:15 0 865
5 жовтня 2013 року в приміщенні народного дому «Просвіта» відбувся Ярмарок громадських організацій, які діють у місті Івано-Франківськ

Представники 23 об'єднань презентували діяльність та напрацювання своїх команд усім охочим, розповсюджували роздаткові матеріали (посібники, буклети, листівки, візитки), демонстрували відеоматеріали, фотографії. Було представлено організації, які працюють у різних напрямках: молодіжні, правозахисні, по допомозі тваринам, мистецькі, по захисту інтересів інвалідів-візочників, з релігійним ухилом, патріотичні, благодійні.

Організатор Івано-Франківська обласна організація «Молода Просвіта» у рамках проекту «Івано-Франківськ – місто активної громади!» радо вітала усіх відвідувачів заходу, метою якого є підвищення громадської активності мешканців Івано-Франківська. Заплановано, що дана подія відбуватиметься щороку в першу суботу жовтня.

«В економічно розвинутих країнах кожен громадянин вважає за обов'язок віддавати безкоштовно частину свого часу на громадську діяльність. То чому би і нам, івано-франківцям, не взяти це за правило? Адже наш добробут - у наших руках!», - зазначає керівник і організатор заходу Євгенія Бардяк.

Подія відбулася при підтримці Івано-Франківської міської ради в рамках конкурсу проектів та програм розвитку місцевого самоврядування і громадянського суспільства у 2013 році.

Про це повідомили у Івано-Франківській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Міліціонери Львівщини ...
Наступна новина: В Чернівецькій області ...

КОМЕНТАРІ