В Івано-Франківській області рятувальники забезпечили безпеку вірян під час проведення XVIII Міжнародної прощі

В Івано-Франківській області рятувальники забезпечили безпеку вірян під час проведення XVIII Міжнародної прощі

08.10.13 09:32 0 811
5-6 жовтня 2013 року в Монастирі Успіння Матері Божої, що в с.Погоня Тисменицького району, проходила XVIII Міжнародна проща Вервиці за єдність Церкви.

Зважаючи на велику кількість прочан, організатори Прощі звернулися з проханням до Управління державної служби України з надзвичайних ситуацій в області у сприянні забезпечення безпеки життя вірян під час Прощі. Неподалік Монастиря Успіння Матері Божої, де проходила Архієрейська Свята Літургія, рятувальники розгорнули наметове містечко з пунктами відпочинку та медичної допомоги.

Люди, при потребі, мали можливість відпочити та, в разі необхідності, отримати кваліфіковану медичну допомогу. Так, впродовж 2-х днів проведення Міжнародної прощі близько 500 осіб зупинилося на відпочинок у наметовому містечку служби з надзвичайних ситуацій, 250 звернулося за допомогою до працівників медичної служби.

Загалом, для забезпечення безпеки життя учасників Міжнародної прощі було залучено більше двох десятків чоловік особового складу рятувальників Управління ДСНС в області.

Управління ДСНС в області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Чернівецька область: на ...

КОМЕНТАРІ