Львівська ОДА підготувала заходи до Проекту Угоди щодо соціально-економічного розвитку області на 2014-2018 роки

Львівська ОДА підготувала заходи до Проекту Угоди щодо соціально-економічного розвитку області на 2014-2018 роки

08.10.13 09:37 0 910
Департаментом економічного розвитку, інвестицій, торгівлі та промисловості облдержадміністрації підготовлено заходи до проекту Угоди щодо соціально-економічного розвитку Львівської області між Кабінетом Міністрів України та Львівською обласною радою на 2014-2018 роки, які сформовані за пропозиціями постійних комісій обласної ради, департаментів та управлінь облдержадміністрації.

До проекту Угоди увійшли спільні заходи, що здійснюються за пріоритетними напрямками, які потребуватимуть розв’язання у наступних роках із залученням підтримки центральних органів виконавчої влади.

Загалом в проект Угоди включено 320 проблемних питань (об’єктів) з орієнтовним обсягом фінансування понад 15 млрд. грн. з усіх джерел фінансування – це і розвиток промислових виробництв, агропромислового потенціалу, дорожньо-транспортної інфраструктури, будівництво закладів охорони здоров’я, введення в дію шкіл-новобудов та дошкільних закладів, розвиток соціальної та спортивної інфраструктури, збереження історико-культурної спадщини, подолання негативної соціальної та екологічної ситуації, заходи житлово-комунального господарства, запобігання виникненню надзвичайних ситуацій та інше.

Пропозиції до проекту Угоди передано у Львівську обласну раду для ознайомлення і продовження роботи над остаточним її формуванням.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Тернопільська область: ...
Наступна новина: В Закарпатській області ...

КОМЕНТАРІ