Міліціонери Львівщини залучають молодь до акції "Спорт проти злочинності"

Міліціонери Львівщини залучають молодь до акції "Спорт проти злочинності"

08.10.13 09:13 0 927
Правоохоронці Стрийського міськвідділу міліції Львівщини спільно з громадською організацією «Молодь Стрийщини» та відділом фізичної культури і спорту Стрийського міськвиконкому ініціювали та організували проведення акції «Спорт проти злочинності» метою якої є залучення молоді до здорового способу життя.

Стрийські правоохоронці разом зі своїми підопічними-підлітками провели зустріч з відомими зірками спорту - шестиразовим чемпіоном світу з пауерліфтингу, уродженцем Львівщини Іваном Фрейдуном та заслуженим тренером України, президентом спортивного клубу «Темп», вчителем фізичного виховання Підгірцівської спеціалізованої загальноосвітньої школи-інтернату для дітей зі зниженим зором Михайлом Костюком.

До участі у заході організатори запросили дітей-сиріт, вихованців ДНЗ №15 м. Стрия, дітей, які є членами спортивних клубів та дітей, які перебувають на профілактичному обліку в кримінальній міліції у справах дітей.

На переконання організаторів, саме такі акції, під час яких діти спілкуються з людьми чиї досягнення можуть стати прикладом для наслідування та ровесниками, які вже захоплюються спортом - популяризуватимуть заняття спортом і діти більше часу будуть проводити на спортмайданчиках, в тренажерних залах, а не за комп‘ютером чи тиняючись вулицями.

Всім бажаючим дітям організатори запропонували проводити дозвілля безкоштовно відвідуючи тренажерний зал, що функціонує у приміщенні поліклінічного відділення Стрийської міської центральної лікарні, де і проходила зустріч правоохоронців та спортсменів з дітьми.

Іван Фрейдун розповів підліткам про вид спорту - пауерліфтинг, про свій шлях до чемпіонського п‘єдисталу та труднощі, які йому доводилося долати на цьому шляху.

„У той час, коли я розпочинав займатися спортом, ані відповідних умов, ані спортивного обладнання не було. Однак, якщо у людини є достойна мета, то вона неодмінно досягне успіху, долаючи на своєму шляху любі перешкоди», - зазначив легендарний український чемпіон.

Діти з цікавістю слухали розповіді гостей, задавали запитання, фотографувалися з чемпіоном та, звичайно, випробовували тренажери. Після завершення зустрічі до організаторів акції звернулися кілька підлітків, які виявили бажання займатися у тренажерному залі, який їм продемонстрували.

Як планують організатори, у найближчих планах - заняття з дітьми, яке у цьому залі проведе майстер спорту України міжнародного класу з боксу, володар Кубка Європи, 6-ти разовий чемпіон України, учасник Олімпійських Ігор у Сіднеї (4 місце) Олександр Зубрихін.

ВЗГ ГУ МВС України у Львівській області

За матеріалами Ольги Марцинюк,

помічник начальника Стрийського МВ
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Команда збірної України ...
Наступна новина: За підтримки міської ради ...

КОМЕНТАРІ