У Рівненській області банальна необережність під час куріння призвела до загибелі

У Рівненській області банальна необережність під час куріння призвела до загибелі

08.10.13 08:07 0 932
07 жовтня о 07:05 на пункт зв’язку Державної пожежно-рятувальної частини міста Березне за номером «101» надійшло повідомлення про пожежу у селі Городище, що виникла в приватному житловому будинку. До місця події відразу було направлено чергову варту рятувальників.

Прибувши до місця виклику бійці Держслужби з НС від місцевих мешканців з’ясували, що загорання трапилося у приватному господарстві 80-річної громадянинки Ольги. У ході гасіння пожежі в одній із кімнат рятувальники виявили тіло 46-річного сина господині будинку, якому нажаль допомога вже була непотрібна. Чоловік загинув від отруєння продуктами горіння.

Як з’ясувалося пізніше, чоловік ніде не працював, проживав один, частенько полюбляв зловживати спиртним, при цьому палив цигарки у ліжку. Найймовірніше саме така недбалість сина господарки й коштувала йому життя. Наразі всі обставини даної трагедії з’ясовує слідчо-оперативна група міліції та фахівців Державної служби з надзвичайних ситуацій.

Вогонь знищив лише постіль та матрац у кімнаті, речі домашнього вжитку, закопчено стіни і стелю.

Шановні громадяни! Головне управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Рівненській області вкотре нагадує вам про необхідність суворого дотримання правил пожежної безпеки. А особливо закликає вас не палити у ліжку та у нетверезому стані. Адже відверте нехтування правилами пожежної безпеки та зловживання спиртними напоями найчастіше за все призводить до виникнення пожежі.

Будьте уважними при поводженні з вогнем! Не паліть у стані алкогольного сп'яніння! Не паліть поблизу легкозаймистих і горючих рідин! Не кидайте сірники, і недопалки де завгодно, а також зберігайте сірники, запальнички, сигарети в недоступному для дітей і літніх людей місці.

ГУ ДСНС України у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Хмельниччині ...

КОМЕНТАРІ