У Рівненській області мобільні телефони в подарунок пенсіонерам від правоохоронців Кореччини

У Рівненській області мобільні телефони в подарунок пенсіонерам від правоохоронців Кореччини

08.10.13 09:09 0 1044
З метою налагодження належних відносин між міліцією і населенням щодо профілактики злочинності, підвищення обізнаності стану справ на території обслуговування, в даний час дільничними інспекторами міліції Корецького райвідділу проводяться профілактичні заходи під умовною назвою «Візит».

Під час таких відвідувань помешкань громадян працівники міліції в першу чергу приділяють увагу одиноким особам похилого віку, адже вони найбільш не захищені від злочинних посягань. Керівництво Корецького районного відділу міліції подарували одиноким пенсіонерам мобільні телефони, для того, щоб стареньки почували себе більш захищеними. Вже днями начальник міліції громадської безпеки Сергій Марченко разом із начальником дільничних інспекторів міліції Миколою Довгалюком вручили нові засоби зв’язку та стартові пакети п’ятьом одиноким пенсіонерам, які щиро подякували правохоронцям.

- Мені стало набагато спокійніше з мобільним телефоном – каже Людмила Осіпчук, - так, як я одинока та є івалідом другої групи і тому мені дуже приємно , що отримала такий подарунок від місцевої міліції.

‑ В кожному телефоні для зручності введено номери чергової частини райвідділу міліції, начальника міліції громадської безпеки та безпосередньо дільничного інспектора, який обслуговує територію, де вони проживають, а також номери екстрених служб,– коментує начальник Корецького РВ Віталій Дмищук.– Ми сподіваємось, що завдяки цим телефонам, люди похилого віку зможуть в будь-який час покликати на допомогу працівників міліції.

Ганна ДАНИШ,

Корецький РВ УМВС

в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Тернопіллі обласна ...

КОМЕНТАРІ