Сергій Надал звернувся до голів міст-партнерів Тернополя з проханням посприяти євроінтеграції України

Сергій Надал звернувся до голів міст-партнерів Тернополя з проханням посприяти євроінтеграції України

08.10.13 11:37 0 909
Підписання угоди про асоціацію України з ЄС уже не за горами. Ця важлива для України подія має статися 28-29 листопада у Вільнюсі (Литва) на саміті «Східного партнерства». Прохання підтримати євроінтеграційний курс України та звернутися з відповідною ідеєю до урядів своїх країн міський голова Тернополя Сергій Надал направив очільникам європейських міст-побратимів. Так звернення 7 жовтня надіслані у такі міста: Хожув, Радом, Новотомишльський повіт, Жешув, Шумен, Слівен, Касторія, Люблін, Ельблонг, Вільянді, Ізерлон, Мурсія, Тарнув, Сремська Митровиця.

«Від імені громади міста Тернополя, виконавчого комітету та депутатського корпусу Тернопільської міської ради прошу Вас звернутися до урядів вашої країни та Європейського Союзу з проханням підтримати прагнення України в отриманні статусу асоційованого члена Європейського Співтовариства», - йдеться у зверненні.

Текст звернення до європейських міст-побратимів та партнерів повністю (додається).

Міський голова Сергій Надал переконаний, що майбутнє Тернополя – це шлях розвитку його як європейського міста.

«Співпраця з європейськими містами дає нам можливість переймати кращий досвід у розбудові рідного міста. Ці взаємозв’язки будуються уже багато років і дають свої переваги та перспективи, - зазначив міський голова Сергій Надал. - Уже двадцять років наша країна поступово наближається до Європейського Союзу. У цьому році вона, як ніколи, близько до вирішального кроку у її долі. Адже з вступом у Євросоюз мільйони українців відчують переваги демократії, верховенства права, ефективної ринкової економіки. Тому Тернопіль, і міська рада зокрема, активно вболіває за підписання Угоди про асоціацію України з Європейським союзом».

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопіллі обласна ...
Наступна новина: Українська збірна привезла ...

КОМЕНТАРІ