ФК «Тернопіль» переміг «Скалу» і став лідером Другої ліги

ФК «Тернопіль» переміг «Скалу» і став лідером Другої ліги

08.10.13 09:23 0 736
ФК «Тернопіль» вдома здолав стрийську «Скалу» з рахунком 2-0 і вийшов на перше місце в турнірній таблиці Другої ліги.

Футболісти «Скали», хоч і перебувають в зоні аутсайдерів, аж ніяк не виглядали «хлопчиками для биття». Вони на рівних грали з тернополянами і довший час не давали створити гострих моментів біля своїх воріт. А коли гравці ФК «Тернопіль» таки доходили до чужого карного майданчика і отримували можливості пробити, завершальним ударам бракувало влучності або ж гостей рятував голкіпер.

Футболістів обидвох команд як могли підтримували вболівальники у протилежних фан-секторах. Правда якщо за «Скалу» вболівали з 10 фанів, то десант болільників ФК «Тернопіль» був значно чисельніший, до того ж – «на озброєнні» з двома барабанами.

Під кінець матчу тернополяни почали частіше турбувати захист та ворота противника. Та однак якщо раніше нашим футболістам вдавалося забивати після стандартів, то численні кутові та стандарти успіхів не приносили.

Натомість на 76-ій хвилині стала результативною багатоходівка, яку влучним ударом метрів з 15 у дальній від воротаря кут завершив Віталій Богданов, 1-0.

А вже через 5 хвилин з кута штрафного майданчика забиває Богдан Семнець, 2-0.

Слід віддати належне гостям, після пропущених голів вони не знітилися, а в одній з атак змусили Миколу Плетеницького продемонструвати чудовий сейв. До речі, наш голкіпер двічі рятував команду після досить складних ударів.Щойно прозвучав фінальний свисток, футболісти ФК «Тернопіль» підійшли до фан-сектору подякувати за підтримку, після чого отримали оплески та вітання з виходом на перше місце від решти болільників стадіону.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ