У Чернігові міліція затримала вбивцю двох жінок

У Чернігові міліція затримала вбивцю двох жінок

08.10.13 08:47 0 1086
Зловмисника, який обґрунтовано підозрюється в скоєнні цього вбивства, правоохоронці затримали згідно статті 208 Кримінального процесуального кодексу України безпосередньо на місці злочину.

Вночі до чергової частини Чернігівського міськвідділу міліції надійшла інформація щодо вчинення вбивства двох людей в обласному центрі.

На місце події прибули співробітники слідчо-оперативної групи міськвідділу, колеги із прокуратури, керівництво правоохоронних органів.

В одній із квартир п’ятиповерхового будинку правоохоронці знайшли закривавлені тіла двох жінок. Як з’ясувалося, причиною конфлікту, який вилився в трагедію, став розподіл спадщини.

На даний час слідчими Чернігівського міського відділу міліції УМВС України в Чернігівській області відкрито кримінальне провадження за пунктом 1 частини 2 статті 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство двох або більше осіб) - карається позбавленням волі на строк від десяти до п'ятнадцяти років або довічним позбавленням волі. Відомості внесено до єдиного реєстру. Наразі проводяться слідчі дії.

СЗГ УМВС України

в Чернігівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: Фестиваль «Відродження» ...

КОМЕНТАРІ