Продовжує діяти програма «Українська ініціатива»

Продовжує діяти програма «Українська ініціатива»

08.10.13 08:37 0 967
Оголошується конкурсний відбір спеціалістів на перепідготовку (за рахунок коштів Державного бюджету України) в рамках Програми з організації перепідготовки кадрів для сфери підприємництва «Українська ініціатива», яка включає два етапи:

1. Перепідготовка у вищих навчальних закладах з отриманням диплому спеціаліста з посиленим вивченням іноземної мови за напрямами «Менеджмент» та «Економіка і підприємництво» (6 місяців – очна та 10 місяців – очно-заочна форми) фахівців віком до 40 років, що мають вищу освіту та досвід роботи у сфері економіки та підприємництва щонайменше 1 рік.

2. Стажування за кордоном (німецький внесок в Програму перепідготовки управлінських кадрів), в рамках якого надається можливість придбати міжнародний досвід, розширити свої професійні та культурні горизонти, налагодити прямі економічні контакти з німецькими фірмами.

В рамках Програми здобути другу вищу освіту можливо за рахунок бюджетних коштів.

Навчання відбувається на базі одного з шести задіяних у Програмі вищих навчальних закладів з різних регіонів України .

За результатами навчання учасники Програми захищають дипломну роботу та отримують Диплом про перепідготовку державного зразка.

Навчальний процес за Програмою у вищих навчальних закладах планується розпочати у жовтні поточного року.

Конкурсний відбір здійснюється конкурсною комісією Львівської Регіональної робочої групи, яка діє згідно п.4. Положення про Міжвідомчий центр з організації перепідготовки управлінських кадрів для сфери підприємництва. На засідання конкурсної комісії претендентом надається комплект документів та заповнених форм. За результатами конкурсного відбору Львівською Регіональною робочою групою надається висновок щодо відповідності спеціаліста вимогам участі у Програмі та надсилається повний пакет документів до відповідного вищого навчального закладу.

Для участі у конкурсному відборі необхідно подати наступні документи:

- заява спеціаліста до Львівської Регіональної робочої групи (за довільною формою);

- анкета спеціаліста, інформація про підприємство, рекомендація керівника (знаходяться на сайті Мінекономрозвитку www.me.gov.ua у розділі МЦПК – Інформація для… Претендентів на перепідготовку і слухачів – Програма для заповнення анкет) – 3 шт.;

- копії диплому про освіту – 3 шт.;

- копії додатку до диплома – 3 шт.;

- фотокартки розміром 3?4 – 5 шт.;

- копії паспорта та довідка про ідентифікаційний код – 3 шт.;

- копії трудової – 3 шт.;

- медична довідка (форма 086 У) – 3 шт.

Документи приймаються Львівською Регіональною робочою групою до 14 жовтня 2013 року (контактна особа – Уляна Волошинівська, тел.(032)261-29-40, e-mail: infra@loda.gov.ua).

Більш детально з Програмою «Українська ініціатива» можна ознайомитись на сайтах: www.inwent.org.ua у розділі «Програма підготовки менеджерів» та www.me.gov.ua у розділі МЦПК.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Тернопіллі обласна ...

КОМЕНТАРІ