Скарги тернополян на роботу ЖЕКів – на особистому контролі міського голови

Скарги тернополян на роботу ЖЕКів – на особистому контролі міського голови

08.10.13 10:19 0 957
7 жовтня під головуванням міського голови Сергія Надала відбулася нарада за участю керівників комунальних підприємств, ЖЕКів, балансоутримувачів житлового фонду, управління ЖКГ. Хід роботи комісії по перевірці якості надання житлово-комунальних послуг, перебіг опалювального сезону, ремонті роботи в житлових будинках та на прибудинковій території обговорювали присутні.

Міський голова акцентував увагу на питанні контролю за усуненням скарг, які надходять від мешканців на «гарячу лінію» міськради 1580 та 23-63-97. Дзвінки приймають як відповідальні працівники мерії, так і волонтери. Аналізуючи звернення, зазначають проблему та відповідального за її вирішення - ЖЕК. Виконання скарг також щоденно контролюється.

«Дуже часто люди звертаються з проханнями, які не можливо оперативно вирішити, бо це потребує додаткового фінансування. Але звичайно є і проблеми, які ЖЕК може усунути самостійно, - зауважив Сергій Надал. – Щодня я отримую зведені дані про зміст скарг та стан їх виконання. Однак, аналізуючи звернення ми побачили, що деякі ЖЕКи звітують про виконання скарг формально, а насправді не усувають недоліків. Відповідно, я дав доручення посилити контроль за роботою ЖЕКів. Ще цього тижня ми виберемо ЖЕК на який тернополяни скаржаться найбільше і я особисто перевірю його роботу. Після цього буде зроблено певні висновки».

Також на нараді йшла мова про зобов’язання усіх ЖЕКів оприлюднювати розрахунки квартплати та звіти про виконані роботи по кожному будинку.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Волині викрили ...
Наступна новина: У Львівській області ДАІ ...

КОМЕНТАРІ