На VІІI Міжнародний інвестиційний форум до Тернополя приїдуть представники 11 країн

На VІІI Міжнародний інвестиційний форум до Тернополя приїдуть представники 11 країн

08.10.13 09:41 0 948
11-12 жовтня у Тернополі, в ТРЦ «Подоляни», відбуватиметься VІІI Міжнародний інвестиційний форум. До його проведення влада області готова, повідомив журналістам заступник голови Тернопільської ОДА Василь Гецько.

«Минулого року ми декларували ряд масштабних інвестиційних проектів. У їх втілення мало хто вірив, але під особистим контролем голови ОДА Валентина Хоптяна нам все вдалося реалізувати. Ми запустили тепличний комбінат, побудували крохмальний завод, реалізували проект у сфері садівництва у Бучацькому районі, у Кременецькому - організовано сільськогосподарський обслуговуючий кооператив. Проводили коопераційну біржу. Те, що заявляється владою – дає конкретний результат», - заявив Василь Гецько.

В рамках міжнародного інвестиційного форуму заплановано провести пленарне засідання, коопераційні біржі. Також планується проведення засідання клубу експертів у сфері залучення інвестицій та євроінтеграції, майстер-класи для підприємців малого і середнього бізнесу для залучення інвестицій. Крім цього, проведення форуму у ТРЦ «Подоляни» дає можливість організувати масштабні виставки товарів промислових підприємств та підприємств агропромислового комплексу регіону, інноваційно-інвестиційної продукції.

«Ми змінили формат форуму, щоб побачити результат. Ми прагнемо відійти від офіціозу - хочемо створити комфортні умови для переговорів представників бізнесу. Ми проведемо форум у ТРЦ «Подоляни». Там будуть для цього створені всі умови», - повідомив заступник голови Тернопільської ОДА.

Як повідомив начальник управління зовнішніх зносин, зовнішньоекономічної та інвестиційної діяльності Тернопільської ОДА Василь Кравець, на форум до Тернополя уже зголосилися приїхати представники 11 країн: Великої Британії, Італії, Польщі, Болгарії, Німеччини, Швеції, Швейцарії, Іспанії, Чехії, Кіпру та Естонії. Також запрошені представники США.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ