ПриватБанк: купувати в Інтернеті стане простіше та вигідніше

ПриватБанк: купувати в Інтернеті стане простіше та вигідніше

08.10.13 11:00 0 1118
ПриватБанк запустив програму лояльності Інтернет-Бонус Плюс для українських Інтернет-магазинів та сайтів, які приймають до оплати пластикові карти. Тепер власники карток ПриватБанку при покупках в Інтернеті (так само, як і в звичайних магазинах) зможуть повертати частину вартості на свій бонусний рахунок. Для онлайн-торгівлі підключення до програми дасть можливість збільшити товарообіг за рахунок залучення нових клієнтів.

"Як показують результати роботи торговельних точок, підключення до Бонус Плюс протягом перших двох місяців дає збільшення товарообігу до 5%, - говорить заступник голови правління ПриватБанку Олег Гороховський. - У мережі цей успіх може бути значно більше. Клієнти набагато охочіше витрачають у Інтернеті бонусні гроші".

Програма Бонус Плюс діє в магазинах-партнерах ПриватБанку і доступна більш ніж 18 мільйонам власників пластикових карт банку. Суть її полягає в тому, що за кожну витрачену гривню повертається 3-20 % від суми покупки на спеціальний бонусний рахунок.

Ці гроші потім можна вільно витрачати в будь-якій торговельній точці мережі. На сьогоднішній день в Україні до програми Бонус Плюс підключені більше 40 600 торговельних точок, у тому числі і найбільші мережі продуктових магазинів, аптек, салонів електроніки та побутової техніки, закладів громадського харчування, транспортних та авіаційних компаній.

На сьогоднішній день учасниками програми Бонус Плюс у Рівненській області є понад 600 магазинів і інших торгових точок. Партнерами програми від ПриватБанку є відомі торгівельні супермаркети “Вопак”, “Наш край”, мережі аптек “ЦМ Волинь”, “Сальве”, мережа заправок “Укрпетроль”, мережі магазинів електронної та побутової техніки Ельдорадо, Алло, Мобілочка та багато інших.

Додаткову інформацію можна знайти на офіційному сайті програми Бонус Плюс: http://bonus.privatbank.ua


Прес-офісу ПриватБанку в Рівному
Автор: УкрЗахідІнформ .

фото
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У вересні обвалилися ...

КОМЕНТАРІ