Віталій Захарченко привітав юристів із професійним святом

Віталій Захарченко привітав юристів із професійним святом

08.10.13 13:00 0 896
Шановні колеги!

Колегія Міністерства внутрішніх справ та я особисто щиро вітаємо весь особовий склад з нагоди свята – Дня юриста.

Це свято людей, які своїм словом і ділом мають стверджувати недоторканність конституційних прав і свобод громадян, непорушність законів.

Зі здобуттям незалежності Українською державою професія юриста стає все більш вагомою та необхідною. немає такої сфери діяльності, державного органу чи підприємства, які б обходилися без консультації юриста.

Щодня до правників за порадою і допомогою звертаються тисячі громадян. Захист конституційного устрою країни, забезпечення прав свобод кожного громадянина, боротьба зі злочинністю та забезпечення громадського порядку – основна задача величезної когорти правознавців, ім’я яким – працівники органів внутрішніх справ.

Щиро переконаний, що високий професіоналізм та усвідомлене почуття відповідальності допоможуть вам здобути ще більшу повагу Українського народу, підвищити його довіру до вашої діяльності.

Цього святкового дня зичимо вам здоров’я, добробуту, щастя, удачі, життєвої наснаги та нових здобутків у професійній діяльності в ім’я процвітання нашої України!

Міністр внутрішніх справ України

генерал внутрішньої служби В.Ю. Захарченко
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: ГУ Міндоходів в ...

КОМЕНТАРІ