На особистому прийомі в керівництва Тернопільської митниці Міндоходів побували 123 громадян

На особистому прийомі в керівництва Тернопільської митниці Міндоходів побували 123 громадян

08.10.13 16:32 0 1075
На сучасному етапі становлення громадянського суспільства в Україні актуального значення набуває розвиток інституту звернень громадян, який є основним показником зв’язків громадянина й держави.
Тернопільською митницею Міндоходів повною мірою забезпечується можливість реалізації громадянами конституційного права на звернення. Так, з початку року до митниці надійшло 10 письмових звернень. За тематикою звернення стосувалися питань праці та заробітної плати, повернення сплачених митних платежів, скасування протоколу про порушення митних правил, надання роз‘яснення з питань митного законодавства, а також житлового забезпечення. Усі звернення розглянуто у встановлений чинним законодавством термін.
Проблемні питання можна також вирішити, побувавши на особистому прийомі в посадових осіб Тернопільської митниці Міндоходів. Такий прийом проводиться згідно із затвердженим графіком. Загалом протягом дев’яти місяців цього року на особистих прийомах у посадовців Тернопільської митниці побували 123 громадян.
За результатами проведених особистих прийомів громадянам надано роз’яснення. Як зазначив начальник Тернопільської митниці Міндоходів Микола Харкавий, увага до заявника – це увага до конкретної людини та потреб, що її хвилюють. «Тому ми постійно спрямовуємо увагу особового складу на забезпечення своєчасного та конструктивного розгляду звернення загалом, надання максимальної допомоги кожному громадянину зокрема», – наголосив Микола Олександрович.


Інформаційно-комунікаційний відділ
Головного управління Міндоходів у Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Нова хвиля економічного ...
Наступна новина: ГУ Міндоходів у ...

КОМЕНТАРІ