Чернівецькі діти вийшли на червону доріжку і розважилися на дитячій дискотеці

Чернівецькі діти вийшли на червону доріжку і розважилися на дитячій дискотеці

09.10.13 09:57 0 1006
У рамках святкування Дня міста з ініціативи секретаря Чернівецької міської ради Віталія Михайлішина 5 та 6 жовтня на площі Філармонії безкоштовно працювало «Містечко розваг для дітей».

Його робота розпочалася з поєдинків учасників клубу військово-історичної реконструкції «Берсерк». Також на дітлахів чекали давньоскандинавські розваги і майстер-клас з бойового мистецтва. Не менш цікавим був виступ учасників студії артистичного і дуельного фехтування «Бретте».

Для дітей протягом двох днів працювали надувні батути. Наймолодші гості каталися на машинках та велосипедах, а також мали можливість уявити себе принцами та принцесами в гарній казковій кареті, яка возила їх площею. Великою популярністю у дітей користувалися майстри з аквагриму, які робили їм веселий дитячий макіяж.

У містечку малеча познайомилася і подружилася з телеведучими та модельками дитячої телевізійної програми «Міні Мікс» та «Фейс-контроль» дитячої агенції «Step by Step», які підготували святкову концертну программу. Дівчатка і хлопчики мали можливість відчути себе справжніми зірками, сфотографуватися на червоній доріжці і отримати у подарунок повітряну кульку.

Усі бажаючі мали можливість взяти участь в конкурсах та отримати гарні подарунки. Малечу розважали клоуни і казкові герої, а «на десерт» вперше у Чернівцях відбулася святкова дитяча дискотека.

Сектор інформації та зв’язків з громадськістю

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ