Юристи Чернівців відзначають своє професійне свято

Юристи Чернівців відзначають своє професійне свято

09.10.13 08:03 0 894
Учора, 7 жовтня, заступник місього голови з питань діяльності виконавчих органів Чернівецької міської ради Олександр Паскар взяв участь в урочистостях з нагоди Дня юриста.

«Бути юристом почесно і відповідально, – зазначив Олександр Паскар, звертаючись до присутніх у залі. – Нині немає такої сфери діяльності, державного органу чи підприємства, які б обходилися без консультації юриста. Щодня за допомогою до вас звертається чимало громадян. Рівнем вашого професіоналізму та принциповості визначаються не лише стан правової культури суспільства, а й його стабільність, моральний мікроклімат.

На Вас покладено велику місію – стояти на варті конституційних прав і свобод громадян України, моральності і милосердя. Вам належить чільне місце у формуванні правової культури суспільства, поваги до Закону, правової політики держави.

Упевнений, що чернівецькі юристи й надалі вірно служитимуть інтересам громадян, з честю примножуватимуть славні традиції своєї професії, докладатимуть зусиль задля утвердження на теренах Буковини ідеалів верховенства права та справедливості».

Олександр Паскар відзначив кращих працівників галузі почесними грамотами виконавчого комітету міської ради та грошовими винагородами. А гарного настрою усім присутнім на урочистостях додав святковий концерт.

Сектор інформації та зв’язків з громадськістю

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Луцьк – один із перших ...

КОМЕНТАРІ