Луцьк – один із перших розпочав подачу тепла

Луцьк – один із перших розпочав подачу тепла

09.10.13 08:05 0 941
Учасників оперативної наради про початок опалювального сезону в місті Луцьку поінформував директор департаменту житлово-комунального господарства Іван Кубіцький.

Він повідомив, що через аномально холодний вересень міський голова підписав розпорядження про початок опалювального сезону у Луцьку з 30 вересня. Відповідно до цього документа розпочато подачу теплоносія на об’єкти соціальної сфери та житлові будинки. Першочергово забезпечено теплом дитячі, навчальні та лікувальні установи. Протягом трьох днів усі поліклініки, лікарні, школи та дитячі садочки були забезпечені теплопостачанням. За його словами, найпізніше опалення було увімкнено у Навчально-реабілітаційному центрі, адже там завершувалися роботи на внутрішніх мережам.

Крім того, він повідомив, що 3 жовтня теплоносій подано у 104 житлові будинки, які знаходяться на мережі, що веде до закладів соціальної сфери.

Іван Кубіцький наголосив, що нині не опалюється дев’ять будинків. Два з них обслуговують відомчі котельні. За його словами, за день-два усі будинки будуть забезпечені теплом.

Директор департаменту ЖКГ поінформував, що є окремі питання по стояках у житлових будинках, коли в одній кімнаті батареї теплі, а в іншій – холодні, але ми разом із ДКП «Луцьктепло» працюємо над цим.

За словами Луцького міського голови Миколи Романюка, опалювальний сезон розпочався нормально. «Луцьк – один із перших серед обласних центрів України подав теплоносій до споживача. Однак необхідно віднайти додатково близько двох мільйонів гривень на оплату за теплопостачання бюджетних установ міста», - зауважив він.

Також Микола Романюк звернув увагу керівників бюджетних установ на забезпечення економії та впровадження енергозберігаючих заходів у їх закладах.

Міський голова зауважив, що поки на вулиці ще тепло, потрібно терміново завершувати ремонті роботи на мережах і подавати тепло у квартири.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Юристи Чернівців ...
Наступна новина: Уряд Лівії викликав посла ...

КОМЕНТАРІ