В Луцьку микола Романюк вручив відзнаки міської ради

В Луцьку микола Романюк вручив відзнаки міської ради

09.10.13 08:50 0 872
На початку оперативної наради Луцький міський голова Микола Романюк нагородив Почесною грамотою міського голови за багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у розвиток торговельної галузі міста, а також з нагоди особистого ювілею директора ПАТ «Перлина» Тамару Тяпунову.

Таку ж нагороду міський голова вручив за значний особистий внесок у розвиток місцевого самоврядування, плідну депутатську діяльність, активну участь у громадському житті міста, а також з нагоди 65-річчя від дня народження депутату Луцької міської ради Анатолію Бірюкову.

За багаторічну працю, високий професіоналізм, відповідальність та наполегливість під час виконання службових обов'язків, успішну реалізацію державної політики в галузі земельних відносин, а також з нагоди 50-річчя від дня народження він нагородив Почесною грамотою міського голови начальника управління земельних ресурсів Луцької міської ради Сергія Шабалу.

Крім того, Микола Романюк вручив Подяку за надання якісних медичних послуг мешканцям міста Луцька, а також активну співпрацю з Луцькою міською радою колективу Волинської обласної громадської організації «Волинська обласна лікарняна каса» (голова правління Дмитро Глазунов). Дмитро Глазунов подякував міському голові за нагороду та висловив слова вдячності міській владі від 17,5 тисяч членів «лікарняної каси» за сприяння у роботі і розуміння проблем галузі охорони здоров’я.

Подяку від міського голови за сумлінну працю, якісне виконання службових обов’язків та вагомий особистий внесок у проведення реконструкції благоустрою комунального закладу «Луцька загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №3 Луцької міської ради Волинської області» отримав муляр приватного підприємства «Ефект», Роман Стаднічук. Міський голова щиро подякував йому і його колегам. «Завдяки вашим старанням діти вчасно змогли піти до школи», – наголосив міський голова.

Потім було представлено радника міського голови з питань запобігання та виявлення корупції – Крохмаля Романа Володимировича.

Міський голова Микола Романюк також представив Грабко Аллу Володимирівну, яка призначена на посаду начальника відділу управління майном міської комунальної власності Луцької міської ради.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Чернігівщині міліція ...
Наступна новина: Чернівці: Кадрові зміни

КОМЕНТАРІ