Міліціонери Ужгорода за "гарячими слідами" затримали грабіжника

Міліціонери Ужгорода за "гарячими слідами" затримали грабіжника

09.10.13 10:08 0 1022
Нічної пори до чергової частини Ужгородського міськвідділу міліції звернувся 30-річний місцевий мешканець. Чоловік повідомив, що його пограбували. Невідомий грабіжник відібрав від нього 600 гривень.

Правоохоронцям потерпілий розповів, що в той вечір відпочивав з друзями в одному з кафе Ужгорода. Коли підійшов до бар-стійки розрахуватися за замовлення й тільки-но вийняв гроші з гаманця, як раптом до нього підбіг невідомий молодик, вирвав з рук гроші та втік у невідомому напрямку…

Інспектори патрульно-постової служби Ужгородського міськвідділу міліції негайно відреагували на повідомлення та почали пошуки зловмисника за описаними прикметами. Через півгодини міліціонери затримали правопорушника. Ним виявився раніше судимий 25-річний мешканець міста. Затриманий пояснив правоохоронцям, що хотів «легких грошей» та вирішив пограбувати чоловіка, який стояв з грошима в руках біля бар-стійки нічного закладу.

Речовий доказ – гроші в сумі 600 гривень вилучено та повернуто власнику. Наразі затриманий зловмисник дає покази слідчим Ужгородського міськвідділу міліції. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.186 Кримінального кодексу України (Грабіж). За скоєне чоловікові загрожує штраф від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, виправні роботи на строк до двох років, або позбавлення волі на строк до чотирьох років.

Діана ДОРОГІЙ

Ужгородський МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львові мер з останньої ...
Наступна новина: Луцьк: з початку року на ...

КОМЕНТАРІ